ΒΟΜΒΑ: Τέλος από τον Α.Ο Τρίκαλα ο Καβακάς

Παρελθόν από τον Α.Ο Τρίκαλα αποτελεί ο Τίμος Καβακάς, καθώς ενημερώθηκε από τη διοίκηση ότι δε θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία των κυανέρυθρων.

Ο Καβακάς που νοσεί τις τελευταίες ημέρες από κορωνοιό και δεν κάθισε χθες στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι της Φιλιππούπολης δεν καταφέρνει για δεύτερη φορά να μακροημερεύσει στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες , η απόφαση για λύση της συνεργασίας μαζί του ήταν καθαρά από την πλευρά των Παραγουανών ατζέντηδων, οι οποίοι θεώρησαν ότι η ομάδα δεν έπαιρνε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, χρεώνοντάς του ότι παρατάσσει με αμυντικούς προσανατολισμούς τους κυανέρυθρους και όχι με pressing στον αντίπαλο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΑΟΤ Ηλίας Αιβάζογλου στην επικοινωνία που είχε με τους Παραγουανούς για το θέμα υπογράμμισε ότι ίσως θα έπρεπε να δοθεί λίγος χρόνος ακόμη στον Καβακά, για να αποδείξει εάν μπορεί ή όχι να ανταπεξέλθει στους στόχους και τις απαιτήσεις της ομάδας.

Πλέον, ο ΑΟ Τρίκαλα βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, ενώ μέχρι τότε θα πάει με Φουτσίνι υπηρεσιακό προπονητή και Αμπέντε βοηθό του.

Related posts

AΣ Μετέωρα: Σπουδαίο ματς αύριο με την Ανθούπολη

Η κούπα στον ΑΟ Τρίκαλα!

Πανέτοιμος για το Ευρωπαϊκό ΜΜΑ ο Αποστόλης Σταμούλης