Βαβίτσας: “Απίθανο να επανεκκινήσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής”

Στο Trikalascore μίλησε ο πρόεδρος του Α.Σ Μετέωρα Κώστας Βαβίτσας.

Ο ισχυρός άνδρας του Καλαμπακιώτικου σωματείου αναφέρθηκε στη δύσκολη συγκυρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας, στο ενδεχόμενο επανέναρξης για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και το πως βιώνει όλη αυτή την κατάσταση ο ίδιος και η ομάδα του, ο ΑΣ Μετέωρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Βαβίτσας:

-Για την πρωτόγνωρη συγκυρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλοντον κόσμο και πόσο μάλλον για τον αθλητισμό . Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που έχουν επηρεάσει την ζωή όλου του κόσμου.

-Για το πόσο πιθανή θεωρεί την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας:

Ακόμα μας είναι άγνωστο το αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πότε θα ξεκινήσει και με ποιες προϋποθέσεις θα ξεκινήσει. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο οι ομάδες να ανταπεξέλθουν οικονομικά και πόσο μάλλον αν οι αγώνες είναι Τετάρτη Κυριακή. Αν δεν υπάρξει βοήθεια από το κράτος την ΕΠΟ είναι πολύ δύσκολο να κατέβουν ομάδες έστω και αν συνεχιστεί το πρωτάθλημα..

Προσωπικά θεωρώ απίθανο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο να ολοκληρωθεί.  Κανονικά  θα τελείωνε αρχές Απριλίου. ‘Ηδη είμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου. Αν ξεκινήσει θα πρέπει να τελειώσει Ιούλιο μήνα οπότε το θεωρώ απίθανο.

-Για την κατάσταση στον Α.Σ Μετέωρα:

Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για εμάς στα Μετέωρα και γενικά για την πόλη μας Εδώ και ένα χρόνο με όλη την κατάσταση αυτή. Δεν ξέρω πως θα ανταπεξελθουμε με όλο αυτό αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τα τωρινά δεδομένα και χωρίς καμία βοήθεια από την ΕΠΟ και την πολιτεία

Related posts

Σημαντικές διακρίσεις για τους Τρικαλινούς αθλητές στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Grappling Giovo Gi

Σε σταθερή άνοδο και συνεχείς επιτυχίες η Ακαδημία Αμπελάκια/Ajax

K14: Νίκη για τον ΑΟ Τρίκαλα σε ωραίο ημιτελικό με τα Αμπελάκια/Ajax(PICS)