Βανδάλισαν το γραφείο του Αυγενάκη στο Ηράκλειο

Επίθεση σημειώθηκε στο γραφείο του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο Κρήτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μια ομάδα περίπου 10 ατόμων εισέβαλαν στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού και βουλευτή της ΝΔ, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους και προχώρησαν σε εκτεταμένες ζημιές ως ένδειξη συμπαράστασης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Με ανάρτησή του στο Facebook ο Υφυπουργός κάνει λόγο για τρομοκρατική επίθεση και σημειώνει ότι αναμένει την ξεκάθαρη καταδίκη από όλα τα κόμματα.

“Ο στόχος και οι μέθοδοι που επέλεξαν τα εν λόγω κατευθυνόμενα πρόσωπα, καθόλου δεν εξυπηρετεί τη μεθόδευσή τους. Όταν οι αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως αυτή που συνέβη σήμερα στο Πολιτικό μου Γραφείο στο Ηράκλειο, τότε αυτές στρέφονται εναντίον όλης της κοινωνίας του Ηρακλείου και της Κρήτης, κοινωνίας στης οποίας την υπηρεσία έχω αποδείξει κατά τα χρόνια της πολιτικής μου διαδρομής, ότι βρίσκομαι με αφοσίωση, σεβασμό και εργατικότητα”, γράφει ο κ. Αυγενάκης.

Related posts

Πανηγύρι Κλοκοτού: Μεγάλη λαϊκή βραδιά με δυνατά ονόματα την Παρασκευή 24 Ιουλίου

Δημήτρης Παπαστεργίου: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και ταυτόχρονα απελευθερώνουν την καινοτομία»

Η δήλωση Κώστα Σκρέκα για την παραπομπή του στη δικαιοσύνη