Απίστευτη κοσμοσυρροή είχαμε σήμερα στο ντέρμπι της Β’ Ερασιτεχνικής ανάμεσα στον ΑΟ Γοργογυρίου Κόζιακα και τον ΑΟ Βαλτινού.
Η κερκίδα του γηπέδου σχεδόν γέμισε από κόσμο, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ίσως και για 500 και πλέον θεατές, αριθμός αστρονομικός για παιχνίδι Β’ Ερασιτεχνικής.
Και επειδή τυγχάνει τα τελευταία χρόνια να παρακολουθούμε διά ζώσης και αρκετές αναμετρήσεις Γ’ Εθνικής κατηγορίας, θεωρούμε ότι τέτοιο νούμερο δύσκολα το συναντάς ακόμη και εκεί.
Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα όσα ακούγονταν το προηγούμενο διάστημα το ντέρμπι πραγματοποιήθηκε σε άκρως κόσμια ατμόσφαιρα και δίχως να γίνει το παραμικρό, με τους φίλους των δύο ομάδων να κάθονται δίπλα δίπλα στην κερκίδα.