Τρίκαλα: Νεκρός διαρρήκτης στην προσπάθεια του να διαφύγει

Νεκρός στην άσφαλτο ένας 40χρονος σε χωριό των Τρικάλων, ο οποίος νωρίτερα φέρεται να διέρρηξε επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr τη ζωή του έχασε ένας 40χρονος, αλβανικής καταγωγής, τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αγριελιά Τρικάλων, όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με αγροτικό αυτοκίνητο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο 40χρονος έχασε ακαριαία τη ζωή του, ενώ ο συνεπιβάτης του οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος και φέρεται να είναι τραυματισμένος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως σε τσάντα που είχε ο 40χρονος πάνω του βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, γεγονός που οδηγεί την Αστυνομία στο συμπέρασμα πως πρόκειται για διαρρήκτες, ενώ κάτι που ενισχύει το συμπέρασμα αυτό είναι πως νωρίτερα είχαν σημειωθεί διαρρήξεις επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή.

tv10.gr

Related posts

Πάνω από 2,5 εκατ. δικαιούχοι και 113 εκατ. ευρώ για την απορρόφηση των πιέσεων από την κρίση στη Μέση Ανατολή

Δ. Παπαστεργίου: Έκδοση ποινικού μητρώου σε 5 λεπτά για τους μισούς Έλληνες- Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται λίγος χρόνος για να υπάρξει διασταύρωση

Δ. Παπαστεργίου: Οι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι αλλάζουν την παρακολούθηση των πυρκαγιών