Trikala Basket: Τα δεδομένα για ανανεώσεις και μεταγραφές

Στα Trikala Basket μπορεί μέχρι στιγμής οι ανακοινώσεις να αφορούν κυρίως  τον καταρτισμό του Staff για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αλλά παράλληλα τρέχει και ο σχεδιασμός σε αγωνιστικό επίπεδο.

Η Τρικαλινή ομάδα, έχει ανακοινώσει έως τώρα δύο ανανεώσεις, αυτές των Κολότσιου, Αργυρούλη και μία μεταγραφή, αλλά είναι δεδομένο ότι αυτός ο μήνας θα έχει πάρα πολλές ακόμη ειδήσεις.

Σχετικά με το κομμάτι των ανανεώσεων, όπως έχουμε γράψει θα συνεχίσουν ακόμη και οι νεαροί Μπαλόπουλος και Πρέκας, αλλά από κει και πέρα φαίνεται ότι η απόφαση του Θανάση Γιαπλέ είναι ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει κάποιος άλλος από το φετινό ρόστερ.

Ο λόγος αφορά την επιθυμία διοίκησης και τεχνικής ηγεσία, προκειμένου το έμψυχο δυναμικό να αναβαθμιστεί ενόψει της συμμετοχής στην Elite League.

Oπότε, μόνο εάν δε βρεθεί κάτι πιο ποιοτικό στην αγορά ή οι παίκτες που ενδιαφέρουν βρίσκονται σε πολύ ψηλά οικονομικά στάνταρ , ενδέχεται να γίνει συζήτηση παραμονής με κάποιον από τους έμπειρους καλαθοσφαιριστές που φόρεσαν φέτος με επιτυχία, τη φανέλα της Τρικαλινής ομάδας.

Από κει και πέρα, μεταγραφικά δε βιάζονται ιδιαίτερα να κλείσουν το ρόστερ, δεδομένου ότι αυτή τη χρονική στιγμή τα κασέ των περισσότερων παικτών βρίσκονται στα ύψη και γνωρίζουν ότι όσο περνούν οι ημέρες μπορούν να κλείσουν καλαθοσφαιριστές με λιγότερα χρήματα.

‘Οπως και να έχει όμως, όπως γράψαμε και παραπάνω μέχρι τέλος του μήνα λογικά το ρόστερ θα έχει κλείσει σχεδόν εξ’ ολοκλήρου.

Τέλος, η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει στις 19-20 Αυγούστου.

 

Related posts

Επική παρουσίαση του Γιάννη Κιάκου από τη Βίσλα Κρακοβίας(VIDEO)

Oι ημερομηνίες των μεταγραφικών περιόδων στο ποδόσφαιρο

Αυτά προβλέπει η προκήρυξη της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2024-25