Τρία ντέρμπι για τις ομάδες των Δαναών αυτό το Σαββατοκύριακο

Ο μαραθώνιος των ντέρμπι του Σαββατοκύριακου ξεκινά με την εφηβική ομάδα που αντιμετωπίζει την αντίστοιχη των Τρίκαλα 14 σε ένα ματς που θα κρίνει την πρωτιά στο τοπικό εφηβικό πρωτάθλημα. Το ματς θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15.30.

Ακολουθεί η τελευταία αγωνιστική της Β΄ ΕΣΚΑΘ την Κυριακή στη 1.00 το μεσημέρι με την ομάδα του ΓΣ Φαλάνης όπου κι εκεί κρίνεται η πρώτη θέση και η άνοδος στην Α2 ΕΣΚΑΘ για τον Δαναό 2022.

Κλείνει η τριάδα των ντέρμπι αμέσως μετά στις 15.00 με την αντρική ομάδα των Δαναών που αντιμετωπίζει την αντίστοιχη των Τρίκαλα 14 για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ σε μια κρίσιμη αναμέτρηση τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Και τα τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν στο κλειστό της Μπάρας. Καλούμε τους φίλους του μπάσκετ να παραβρεθούν και να απολαύσουν δυνατές μπασκετικές συγκινήσεις.

Related posts

Δύο γνωστοί Τρικαλινοί μπασκετικοί υπερήφανοι για την εξέλιξη των παιδιών τους

O τελικός κυπέλλου ΕΣΚΑΘ ‘Ιωνας Βόλου-Γ.Σ Αγριάς όπως προβλήθηκε σε Live Streaming από το Trikalascore

Το σήκωσε ο Γ.Σ Αγριάς!(PICS)