Tρεις σημαντικές ανανεώσεις στα Tρίκαλα 14

Η ομάδα του Πολυαθλητικού Τρικάλων επιβεβαίωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τρεις βασικούς αθλητές από την περσινή σεζόν. Ο Μιχάλης Μαραθοκαμπίτης, με 163 πόντους, ο Βασίλης Αρκούδας, με 240 πόντους, και ο Ιάσων Τσιάρας, με 214 πόντους, θα ενισχύσουν ξανά την προσπάθεια της ομάδας, ενισχύοντας την προσπάθεια του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Και οι τρεις είχαν σταθερή παρουσία την περασμένη περίοδο, συνεισφέροντας σημαντικά στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, με συνολική συγκομιδή πόντων που αποτυπώνει την αγωνιστική τους αξία.

Η διοικητική στήριξη και η αγωνιστική σταθερότητα φαίνεται πως συνεχίζουν να αποτελούν βασικά στοιχεία του σχεδιασμού στο Πολυαθλητικό Τρικάλων (Fountasclub14)

 

billkara66.blogspot.com

Related posts

Δείπνο από τον Αντώνη Πλιάτσικα στο “Λαδοφάναρο” για τον ΑΟΤ BC

Η GeoGreen και ο Παναγιώτης Γεωργούλας Golden Sponsor του ΑΟ Τρίκαλα ΒC!

Οι Ακαδημίες της ΑΕΤ ξεκινούν!