Toν περιμένει ένας δύσκολος όμιλος

Ο ΑΟ Τρίκαλα την ώρα που συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση, έμαθε παράλληλα και τους αντιπάλους του, τη νέα αγωνιστική σεζόν στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
‘Ενας όμιλος γεμάτος αγκάθια, με αρκετές ιστορικές ομάδες και ομάδες που ενισχύθηκαν και ενισχύονται ιδιαιτέρως.
Αναμφίβολα ο Πιερικός θα είναι η ομάδα που αναμένεται να ξεχωρίσει και λόγω της διοικητικής συνύπαρξης των Τρελόπουλου-Παπαδόπουλου, αλλά και λόγω της δυνατής μεταγραφικής ενίσχυσης και φυσικά την παρουσία του πολυνίκη προπονητή Περικλή Αμανατίδη.
Από κει και πέρα, ομάδες όπως η Αναγέννηση Καρδίτσας , ο Ολυμπιακός Βόλου και η Αναγέννηση ‘Αρτας αναμένεται και εκείνες να παρουσιαστούν αρκετά δυνατές, στην προσπάθειά τους να πρωταγωνιστήσουν, ενώ ερωτηματικό αποτελούν αρκετά σωματεία, μεταξύ των οποίων ο Τηλυκράτης που υποβιβάστηκε από τη SL2 .
Οπότε για τον ΑΟ Τρίκαλα η γενικότερη ενίσχυση θα αποτελέσει μoνόδρομο προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί στα ψηλά της βαθμολογίας ενός τόσο δυνατού ομίλου.
‘Ηδη έχουν μπει οι βάσεις για να γίνει αυτό, με την ανανέωση αρκετών ποιοτικών παικτών, αλλά και την απόκτηση κάποιων ποιοτικών ποδοσφαιριστών, ενώ και το επόμενο διάστημα θα έρθουν ικανοί ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά οι ομάδες του 2ου ομίλου:

ΑΟ Τρίκαλα – Αιγινιακός – Αλεξάνδρεια – Αμβρακικός – Ατρόμητος Παλαμά – Αναγέννηση Άρτας – Αναγέννηση Καρδίτσας – Άρης Φιλιατών – Ανθούπολη Λάρισας – Αστέρας Πετριτή – Ερμής Αμυνταίου – Ζάκυνθος – Θεσπρωτός – Κοζάνη – Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός – Σβορώνος – Τηλυκράτης Λευκάδας.

Related posts

Θανάσης Λιούτας: Δημοσιεύθηκε η απόφαση για το 2% για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση – Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

ProCredit Bank – 88η ΔΕΘ – Ποιοί Υπουργοί επισκέφθηκαν το περίπτερο: Η διεθνής εμπειρία της ProCredit Bank με παρουσία σε 13 χώρες