Το Βαλτινό πήρε το γειτονικό ντέρμπι με το Γοργογύρι μπροστά σε περισσότερους από 250 θεατές!!!(PICS)

Την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής είχαμε σήμερα , καθώς τόσο στον πρώτο όμιλο όσο και στον δεύτερο ξεκίνησε η αγωνιστική δράση με την διεξαγωγή της πρώτης αγωνιστικής.
Για τον δεύτερο όμιλο είχαμε το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στο Βαλτινό και το Γοργογύρι όπου πριν την έναρξη του αγώνα όπως και χτες στους αγώνες της Α΄ Ερασιτεχνικής είχαμε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας Τζορτζ Μπάλντοκ.

Οι γηπεδούχοι είναι εκ των φαβορί του ομίλου για άνοδο στην Α’ Ερασιτεχνική, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν την τελευταία στιγμή να μαζευτούν και αγωνίστηκαν σήμερα έχοντας κάνει μόλις 1 προπόνηση.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι παρακολούθησαν 250 και πλέον θεατές, φίλοι των δύο ομάδων, αλλά και ποδοσφαιρόφιλοι από όλη τη γύρω περιοχή.
Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά να πετύχουν κάποιο τέρμα και τελικά κατάφεραν αμέσως στα πέντε πρώτα λεπτά να προηγηθούν με δύο γκολ το πρώτο με τον Κοθρά Δημ. στο 3′ και το δεύτερο με τον Τσιγάρα στο 5′ να παίρνουν σημαντικό προβάδισμα σκορ που έκλεισε το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 47′ μείωσαν στο σκορ με τον Καμπλιώνη που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι, με το παιχνίδι να γίνεται αμφίρροπο και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν και άλλο γκολ.

Την νίκη για την ομάδα του Βαλτινού σφράγισε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μάμαλης διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Τα γκολ

3′ Σέντρα του Αλεξίου δεν θα διώξουν σωστά οι αμυντικοί το σουτ στην κίνηση από τον Κοθρά Δημ. και το 1-0.
5′ Βαθιά μπαλιά του Περνέζα η μπάλα θα περάσει απ’όλους θα την πάρει ο Τσιγάρας θα περάσει και τον Ζωγράφο και θα κάνει το 2-0.
47′ Θα κλέψουν ψηλά οι φιλοξενούμενοι με τον Καμπλιώνη θα κάνει το σουτ και η μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
94′ Θα μπει ο Κοθράς Δημ. σττην περιοχή θα σπάσει την μπάλα για τον Μάμαλη και αυτός από κοντά θα κάνει το τελικό 3-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΒΑΛΤΙΝΟ: Σφυρλίδας Δημ., Κοθράς Κυπρ., Κοθράς Δημ., Αλεξίου, Πράττας(46′ Σκράπαρης), Τσιγάρας, Περνέζα(82′ Περιστέρης), Σταμούλης Νικ., Ζησόπουλος, Σφυρλίδας Γ., Φαρμάκης(53′ Γιώτας).

ΓΟΡΓΟΓΥΡΙ: Ζωγράφος, Βούκιας, Καμπλιώνης Μ(81′ Κούρεντας)., Γεωργούλας Γ., Κουτελίδας(54′ Γεωργούλας Παν.), Κοθράς Αλεξ., Καραβαγγέλης, Κουφονίκος, Ντακούλας, Μπέης(46′ Καμπλιώνης Χρ.).

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Τrikalascore από το ματς:

Related posts

‘Ολα τα ψάρια εποχής Δευτέρα πρωί θα τα βρείτε στους πάγκους του Ιχθυοπωλείου Κλάντζου(PICS)

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Κεφαλοβρυσιακού ο Κέφος

Χειροκροτήματα στο φινάλε, μεμονωμένες αποδοκιμασίες και αυστηρό μήνυμα Μπέκα