Τo Trikalascore βρέθηκε στο Μονακό και κατέγραψε ενδιαφέροντα παραλειπόμενα

Το Τrikalascore είχε τη χαρά να ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού Aktor στο Μονακό, για το παιχνίδι με την τοπική ομάδα, μέσω του απεσταλμένου του Βαγγέλη Κοντοχρήστου στο “πριγκιπάτο”.

Αν μη τι άλλο, κατά την παρουσία μας αυτές τις ημέρες καταγράψαμε ορισμένα ενδιαφέροντα παραλειπόμενα, με τα οποία θα κλείσουμε τον κύκλο των αναρτήσεων στο Μονακό.

*Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ήταν πολυπληθείς σε αυτή την αναμέτρηση. Πέρα από εκείνους που ταξίδεψαν με το τσάρτερ της ομάδας, στο κλειστό του Μονακό βρέθηκαν αρκετοί ακόμη από γύρω πόλεις της Γαλλιάς, αλλά και άλλα σημεία της Ευρώπης. Θα πρέπει να ξεπερνούσαν συνολικά τους 300 κερδίζοντας τη μάχη της εξέδρας.

*Εξαιρετική ήταν η φιλοξενία των ανθρώπων της Μονακό, τόσο στους ‘Ελληνες θεατές, όσο και στους εκπροσώπους των ΜΜΕ από τη χώρα μας. Μάλιστα οι συνάδελφοι από το Μονακό, μας ρωτούσαν συνεχώς για να ενημερωθούν για διάφορα θέματα γύρω από τον Παναθηναϊκό.

*Κάτι το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί σε γήπεδο συναντήσαμε στο κλειστό του Μονακό. Υπάρχει δωμάτιο δημοσιογράφων, όπου οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ έχουν τη δυνατότητα πριν το ματς, αλλά και στο ημίχρονο να φάνε και να πιούν νερό και αναψυκτικά.

*Ιδιαίτερο σεβασμό προς το Βασίλη Σπανούλη τρέφουν οι Μονεγάσκοι, που θεωρούν ότι είναι ο κατάλληλος για να σηκώσουν κούπα. Πέρυσι έφτασαν μέχρι τον τελικό, να δούμε φέτος…

*Παρά την ήττα, φίλοι του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή στο ξενοδοχείο και χειροκρότησαν τους πάντες.

*Το ταξίδι για Μονακό διήρκησε αεροπορικώς περίπου 2,5 ώρες, ενώ λίγο μικρότερη ήταν η διάρκειά του στην επιστροφή.

*Για την πολυπληθή παρουσία Τρικαλινών σε αυτή την αποστολή αναφερθήκαμε σε προηγούμενο άρθρο.

*Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια για μία ακόμη φορά τους χορηγούς αποστολής στο Μονακό, τους ανθρώπους που βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτό το σημαντικό εγχείρημα, τον Παναγιώτη Γεωργούλα και την εταιρεία του τη GeoGreen και φυσικά τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Παναθηναϊκού Αktor, για την άριστη συνεργασία και τη βοήθειά που μας παρείχε.

Related posts

Πορεία στο Μέλλον: Σε αποσύνθεση η γέφυρα “Κονδύλη”. Ντροπή! Έρμαια στην τύχη τους, τα ιστορικά μνημεία της Πύλης

H ANAMETΡΗΣΗ ΑΕΤ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΓΑΡΙΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE

Δημήτρης Παπαστεργίου: «Η συνεργασία των ψηφιακών πλατφορμών είναι απαραίτητη για ένα αποτελεσματικό σύστημα επαλήθευσης ηλικίας στην Ευρώπη»