Το σπουδαίο φετινό επίτευγμα της Φήκης

Η ομάδα της Φήκης πέτυχε κάτι πραγματικά αξιοσημείωτο τη φετινή αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι κόκκινοι εξασφάλισαν την Κυριακή την παραμονή τους στην κατηγορία και σίγουρα η επιτυχία αυτή πιστώνεται σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, διοίκηση, χρηματοδότες, τεχνικό τιμ και φυσικά στους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, η παραμονή ήταν μάλλον ευκολότερη απ’ ότι φάνηκε στο φινάλε, καθώς η ομάδα της Φήκης βρέθηκε ακόμη και στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ουσιαστικά ποτέ δεν κινδύνεψε με υποβιβασμό.

Ωστόσο, πως έφτασαν οι κόκκινοι στη φετινή επιτυχία.

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος τα πράγματα κάθε άλλο παρά εύκολα φάνταζαν για τον ΠΟΦ.

Η ομάδα ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μόλις μία νίκη στις πρώτες αγωνιστικές και με τη διακοπή φαινόταν ότι η κατάσταση θα ήταν δύσκολη στη συνέχεια.

Ωστόσο, τους μήνες της διακοπής στη Φήκη είναι δεδομένο ότι έκαναν ένα πολύ σωστό προγραμματισμό.

Είδαν ποιοι ποδοσφαιριστές θα αποχωρούσαν και κινήθηκαν άμεσα για την αντικατάστασή τους.

Μάλιστα, η έλευση των μεταγραφικών αποκτημάτων θα λέγαμε ότι ήταν το μυστικό της επιτυχίας.

Παίκτες όπως οι Ζέρβας και Τσιαφίτσας που ήρθαν στα παρά πέντε έκαναν τη διαφορά σε συνδυασμό με τα παιδιά που ήδη υπήρχαν.

Είδαμε έτσι με την επανεκκίνηση μία τελείως διαφορετική ομάδα που έδειξε ότι ήταν για υψηλότερους στόχους και όχι απλά για την παραμονή.

Το θετικό πέρα από την εξασφάλιση της σωτηρίας είναι ότι οι κόκκινοι έχουν δημιουργήσει τις βάσεις και για την επόμενη χρονιά, έχοντας στις τάξεις τους ένα κορμό ικανών παικτών για τη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα η παρουσία στην τεχνική ηγεσία των Τάκη Ρούσσα, Νίκου Μανούρα, αποτελεί επίσης εγγύησ από τον πάγκο.

Σίγουρα πάντως η φετινή Φήκη αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους ποδοσφαιρόφιλους του νομού μας , καθώς κόντρα στα προγνωστικά κατάφερε να πετύχει , σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με δυνατές ομάδες και σχεδόν τη μισή κατηγορία να υποβιβάζεται.

 

Related posts

Μεγάλη επιτυχία της ‘Αννης Παπαγεωργίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης υποταγής (Grappling Gi Nogi)

Αμετάκλητη η απόφαση Παρδάλη για αποχώρηση

Δήμητρα/Απόλλων: Στον τελικό και η Κ14!