Ο ΑΟ Τρίκαλα δεν κατάφερε την Τετάρτη να γευτεί τη χαρά της νίκης, για τέταρτο σερί αγώνα.
Για τους “κυανέρυθρους” οι γκέλες έχουν γίνει πια συνήθεια και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό γεγονός.
Μία ομάδα, που όπως ξαναγράψαμε χτίστηκε το Καλοκαίρι όχι απλά για να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά και για να κάνει περίπατο στο συγκεκριμένο όμιλο, δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα, με εξαίρεση ορισμένες αναλαμπές.
Και θα το ξαναπούμε: Είναι πολύ κρίμα για το Νίκο Καγιούλη, τον άνθρωπο που φέτος έκανε μία υπέρβαση σε οικονομικό επίπεδο, δαπανώντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, να βλέπει την ομάδα να δέχεται το ένα “χαστούκι” μετά το άλλο σε αγωνιστικό επίπεδο.
‘Οπως είναι κρίμα και για τον κόσμο, ο οποίος είχε αρχίσει να παίρνει τα πάνω του και να πιστεύει σε αυτή την ομάδα και μάλιστα στο ντέρμπι με τον Τηλυκράτη έδωσε ικανοποιητικό παρόν στο στάδιο, αλλά πλέον όπως φαίνεται και μέσα από τα σχόλια στα social media, επικρατεί ένας παρατεταμένος προβληματισμός, ο οποίος έγινε πιο έντονος μετά και την ισοπαλία που παραχώρησε η ομάδα στην Ελασσόνα.
Και μπορεί, ακόμα και έτσι τα Τρίκαλα να βρίσκονται κοντά στις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία, καθώς η Λαμία που προηγείται με έξι βαθμούς των κυανέρυθρων δεν έχει κάνει το ρεπό του δευτέρου γύρου, αλλά από την άλλη και μόνο το γεγονός της παρουσίας του ΑΟΤ, που ξεκίνησε ως το πρώτο φαβορί του ομίλου στην έκτη θέση αυτή τη στιγμή αποτελεί ένα πρόβλημα.
Ποιοι θα πρέπει να το δουν; ‘Απαντες. Η διοίκηση από την πλευρά της, που ήδη έχει ρίξει αρκετό χρήμα, ίσως θα πρέπει να δει πολύ σοβαρά το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης και ο Νίκος Καγιούλης ο ίδιος να επιλέξει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί εκεί που πρέπει, με αυτούς που πρέπει.
Και αυτό, γιατί το Καλοκαίρι είναι ξεκάθαρο ότι έγιναν σοβαρά λάθη στο χτίσιμο της ομάδας και υπήρξαν παραλείψεις, που φαίνονται τώρα.
Ο νέος τεχνικός Νίκος Μπαδήμας, που είναι γεγονός ότι σε πρώτη φάση έχει συγκεντρώσει τη συμπάθεια των φιλάθλων, είναι υποχρεωμένος να δουλέψει όπως πρέπει, ώστε τα αποτελέσματα να έρθουν άμεσα και η επιστροφή στις νίκες.
Και κυρίως οι ποδοσφαιριστές πρέπει επιτέλους να τα δώσουν όλα και κάποιοι εξ’ αυτών να αντιληφθούν ποια φανέλα φοράνε, ενώ όσοι μέχρι στιγμής έχουν αποδειχτεί κατώτεροι των περιστάσεων προφανώς δεν έχουν θέση στο ρόστερ, για τη συνέχεια της χρονιάς.
Τίποτα δεν έχει χαθεί, απλά πρέπει ο διακόπτης να γυρίσει αυτομάτως και η ομάδα να κάνει στη συνέχεια αυτό που χρειάζεται, ώστε να έρθει η πρώτη θέση και στη συνέχεια η άνοδος.
Υ.Γ: Στο εξής, γίνεται κατανοητό ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως περιθώριο για στραβοπάτημα, το οποίο θα είναι καταστροφικό για τη συνέχεια.