To παρασκήνιο του “διαζυγίου” ΑΕΛ-Δερμιτζάκη

Aπό το πρωί της Τρίτης αποτέλεσε εντελώς ξαφνικά παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΛ ο Παύλος Δερμιτζάκης και τη θέση του πήρε ο Αλέκος Βοσνιάδης που επέστρεψε μετά από δέκα χρόνια στην ομάδα, έχοντας δουλέψει ένα καλοκαίρι (εποχή Πλεξίδα) και κοουτσάρισε για έναν αγώνα (ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου 0-1 για το Κύπελλο Ελλάδας).

Το διαζύγιο με Δερμιτζάκη δεν ήταν τόσο ξαφνικό για τα άτομα κοντά στη διοίκηση της ομάδας, αλλά σίγουρα η χρονική στιγμή έμοιαζε να μην δίνει τέτοια αίσθηση από τη στιγμή που δεν είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Ο Δερμιτζάκης που όταν πήγε στη Λάρισα συνάντησε αντιδράσεις των φιλάθλων κατάφερε σε ένα χρόνο να αντιστρέψει το κλίμα σε βάρος του και κέρδισε όλη την πόλη με την επιμελημένη δουλειά του και κυρίως τα αποτελέσματα. Την Τρίτη ήταν πολλοί αυτοί που θεώρησαν λάθος την απομάκρυνσή του.

Πληροφορίες θέλουν διοικητικός την Κυριακή το βράδυ να είχε συνομιλία με τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη και ουσιαστικά να του δείχνει με τα όσα του είπε ότι δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της Λαρισινής ομάδας. Από την άλλη ο Δερμιτζάκης απάντησε ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι σε στάδιο προσαρμογής, ενώ χθες βράδυ, ο Νταβέλης σε ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για μηδενική ανοχή.

Πάντως, μιλώντας στην αποχαιρετιστήρια ομιλία στους παίκτες είπε ότι θέλει να δει την ομάδα να ανεβαίνει κατηγορία, τόνισε την αγάπη του για την πόλη της Λάρισας και τους φιλάθλους, ενώ μιλώντας για τον αγώνα με τον Μακεδονικό είπε ότι τις τελευταίες 9 μέρες (από τότε που έπαιξε με τη Θύελλα Κατσικά) τις επτά ταξίδευε!

Τόνισε ότι πάλι το ίδιο θα έκανε, αφού θεωρεί μεγάλη ευλογία που πήγε στο Άγιο Όρος και τους έδωσε όλους δύναμη η ομιλία του ηγούμενου Εφραίμ. Τους βοήθησε για πνευματική ανύψωση και η δύναμη της πίστης είναι κάτι που ξεπερνάει κάθε εμπόδιο, τους είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Ελευθερία

Related posts

Mε το μυαλό στην πρεμιέρα o AO Tρίκαλα

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δήμητρα/Απόλλων:Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τους προπονητές της ακαδημίας μας