To “μαύρο” Σαββατοκύριακο του Τρικαλινού αθλητισμού

*’Ενα Σαββατοκύριακο που θέλουμε να ξεχάσουμε το συντομότερο, ήταν αυτό που πέρασε για τον Τρικαλινό αθλητικό, καθώς συνοδεύτηκε από οδυνηρές ήττες για τις ομάδες μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και παράλληλα την απώλεια σημαντικών στόχων για αυτές.

*Ξεκινώντας ιεραρχικά από τον ΑΟ Τρίκαλα, η βαριά ήττα από τον Πιερικό με 3-0, καταδεικνύει ότι προφανώς δεν υπάρχει επιστροφή στο στόχο της παραμονής στη SL2. Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν να μην μπορούν να ανταποκριθούν άλλο στις απαιτήσεις αυτού του στόχου, είτε λόγω κούρασης είτε διότι δεν έχουν άλλα ψυχικά αποθέματα και κατά πως φαίνεται το μοιραίο έρχεται για την ομάδα.

*Το έχω ξαναγράψει: Θα πρέπει όλοι στα Τρίκαλα να δούμε ποια θα είναι η επόμενη ημέρα και ποιος θα οδηγήσει τον ΑΟΤ σε αυτή. Ο Αιβάζογλου είναι ήδη φευγάτος. Η ομάδα τυπικά παραμένει σε αυτόν, αλλά με το τέλος του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του ΑΟΤ θα αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα. Οπότε αν δεν υπάρξει διάδοχη κατάσταση και δε βρεθεί εκείνος που θα έρθει σε συνεννόηση με τον Αιβάζογλου, για να του παραχωρηθεί η ομάδα, είναι σοβαρό το ενδεχόμενο να μην μπορέσει να κατέβει πουθενά τη νέα σεζόν.

Οπότε μάλλον εκεί θα πρέπει να εστιάσουμε όλοι, αν θέλουμε φυσικά η ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει στο χάρτη και την επόμενη χρονιά.

*’Εχασε χθες και η Φήκη από τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, αλλά λίγο μετράει για τους κόκκινους που έχουν πετύχει το φετινό τους στόχο και στο επόμενο εντός με τη Νέα Αρτάκη θα έχουν τη δυνατότητα να κλειδώσουν και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

*Σε μπασκετικό επίπεδο όλα πήγαν ανάποδα για τις ομάδες μας.

Στη Β’ Εθνική ο Αίολος/Γόμφοι υπέστη οδυνηρή και βαριά ήττα 19 πόντων στο Σχηματάρι, από τον τοπικό Ερμή. Την ίδια ώρα οι ‘Ικαροι έχασαν και στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση.

Και μιλάμε για απίστευτο “επίτευγμα”. Δυο στις τρεις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο να είναι Τρικαλινές και να παίρνει την πρωτιά το Σχηματάρι. Κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα τους ιθύνοντες και των δύο τοπικών συλλόγων.

*Και στη Γ’ Εθνική όμως τα πράγματα δεν πήγαν καλά για τον ΑΟ Τρίκαλα που ηττήθηκε στους Σοφάδες και βλέπει πλέον και το στόχο της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ να χάνεται.

Δυστυχώς όλα πήγαν ανάποδα για τις ομάδες μας αυτό το Σαββατοκύριακο, που έφερε την απώλεια στόχων και ανόδων που θα ανέβαζαν επίπεδο τον Τρικαλινό αθλητισμό…

Related posts

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά