To κάζο του αιώνα…

Απίστευτη ήττα για τον Α.Ο Τρίκαλα από τον Ιωνικό με 2-3 στο δημοτικό στάδιο είχαμε το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι κυανέρυθροι κατάφεραν σε ένα δικό τους ματς, να μην πάρουν ούτε το βαθμό της ισοπαλίας και να χάσουν και άλλο έδαφος όσον αφορά την είσοδό τους στην εξάδα
Ο Ιωνικός αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο να χάνει 2-0 στο ημίχρονο από τον ΑΟ Τρίκαλα με γκολ των Ριζογιάννη (15′ πεν.) και Σκόνδρα (26′), έκανε την ανατροπή και με τρία γκολ των Ρόλε (62’), Μάναλη (90’) και Κάστρο (95’) στο δεύτερο μέρος έφτασε στην σπουδαία ανατροπή και στο τελικό 2-3.

Απίστευτο φινάλε που έφερε οργή και εκνευρισμό σε όσους Τρικαλινούς φιλάθλους βρέθηκαν στο δημοτικό στάδιο, ενώ ερωτηματικά εγείρουν οι αλλαγές του Απόστολου Χαραλαμπίδη στο ματς.

Ο Μακεδόνας τεχνικός παρέταξε στο πρώτο μέρος ένα σχήμα που του βγήκε πέτυχε δύο γκολ και εγκλώβισε όλα τα ατού του αντιπάλου, στην επανάληψη οι αλλαγές που έκαναν χάλασαν το παιχνίδι των γηπεδούχων, καθώς οι ποδοσφαιριστές που πέρασαν στο ματς όχι απλά δε βοήθησαν, αλλά με τα λάθη τους έδωσαν στην ομάδα της Νίκαιας το δικαίωμα να φτάσει σε αυτή την απίστευτη ανατροπή.

Με αυτή τη νίκη ο Ιωνικός έφτασε τους 25 βαθμούς, βρισκόμενος στη 4η θέση. Από την άλλη, ομάδα των Τρικάλων παρέμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας έχοντας 15 βαθμούς.

Οι φάσεις του αγώνα:

2’ Ο Πέλκας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε άουτ.

14’ Γκολ για τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο Παπαγεωργίου ανατράπηκε από τον Γκίνη μέσα στην περιοχή, ο Ζαμπαλάς υπέδειξε πέναλτι. Ο Ριζογιάννης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-0.

26’ Γκολ για τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο Πέλκας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Ελευθεριάδη, ο οποίος έκανε την προβολή μέσα από την περιοχή, ο Γκίνης απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στον Σκόνδρα, ο οποίος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

62’Γκολ για τον Ιωνικό. Ο Ρόλε βρίσκει χώρο στον άξονα, πιάνει δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα και μειώνει σε 1-2.

88’ Ο Μάναλης λίγο έξω από την περιοχή, επιχειρεί συρτό σουτ, ο Γιακουμής μπλόκαρε.

90’ Γκολ για τον Ιωνικό. Εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά του Κουϊρουκίδη, κεφαλιά ψαράκι του Μάναλη και 2-2!

90+5’ Τρομερή ανάπτυξη από τα αριστερά, ο Σινγκ κάνει το παράλληλο γύρισμα και ο Κάστρο με πλασέ από κοντά κάνει το 2-3!

Σκόρερ: Ριζογιάννης (15’ πεν.), Σκόνδρας (26’), Ρόλε (62’), Μάναλης (90’), Κάστρο (90+5’)

Συνθέσεις:

Τρίκαλα (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Πιαστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κεχαγιάς (39’ λ.τρ. Ζώγκος), Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας (57’ Σταματής), Ευθυμίου (72’ Ντιαλόσι), Ελευθεριάδης (57’ Χατζηκωνσταντίνου), Σκόνδρας (72’ Σιλβάνο).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Γκίνης, Μουστάκης (84’ Κουϊρουκίδης), Παπαγεωργίου (46’ Σινγκ), Κοτσώνης, Φαζός, Γκοτσούλιας (46’ Νιάσε), Μουμίν (66’ Μάναλης), Ρόλε, Ματσούκας (66’ Βλαχομήτρος), Πλατέλλας, Κάστρο.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Τοροσιάδης, Φράγιος (Μακεδονίας)

4ος: Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Related posts

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή

Σε περισσότερους από 145.000 νέους 18 και 19 ετών το Youth Pass 2024