Το γήπεδο Οιχαλίας στη διάθεση των πολιτών για μπάνιο και πλυντήριο

Στη διάθεση των πολιτών τίθεται το γήπεδο Οιχαλίας, λόγω των σοβαρών προβλημάτων που άφησε πίσω της η κακοκαιρία και όποιος επιθυμεί να κάνει μπάνιο είτε να βάλει πλυντήριο μπορεί να πάει εκεί, όπως ανακοίνωσε μέσω ανάρτησης ο Χρήστος Σακελλαρίου.

Αναλυτικά:

Καλημέρα οποιος συνδημοτης επιθυμεί και δεν φοβάται για το νερο τα αποδυτηρια του γηπεδου Οιχαλιας είναι ανοιχτά για μπάνιο υπάρχουν 2 αίθουσες ξεχωριστά όμως κατόπιν συνεννόησης 6974643983 έχει και πλυντηρια ρούχων για πλύσιμο θα υπάρχει καποιος εκεί να σας εξυπηρέτηση !!!

Related posts

Μεταμεσονύκτια προσθήκη ουσίας με Δουκάκη ο “Μουφ”!

Παράταση προθεσμίας για την έκδοση των βεβαιώσεων επιλεξιμότητας και διεύρυνση κριτηρίων χρηματοδότησης για ανακαίνιση και ήπια ενεργειακή αναβάθμιση στις κλειστές κατοικίες, στο πλαίσιο της δράσης «Ανακαίνιση Κατοικίας» του ΕΣΠΑ 2021-2027

Αναγέννηση Παλαιοπύργου: Το “κερασάκι στην τούρτα” η απόκτηση του πολύπειρου Sofo Βασιλείου