Τίποτα δε χάθηκε ακόμη, αλλά θα χρειαστεί μία υπέρβαση

Η ήττα των Μετεώρων από το Κιλελέρ ήταν ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τους Καλαμπακιώτες, που έμειναν πλέον στην προτελευταία θέση με ένα βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές και έχοντας απο κάτω μόνο τον Αστέρα Καρδίτσας.

Ωστόσο, τίποτα ακόμη δεν έχει χαθεί για τους “κυανοκίτρινους”, απλά θα χρειαστεί στη συνέχεια να κάνουν μία μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να μπουν τελικά στην τριάδα και να πανηγυρίσουν την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Τα Μετέωρα, έχουν να δώσουν άλλα τρία ματς, ενώ θα πάρουν άνευ αγώνος τους τρεις βαθμούς με τα Γρεβενά.

Οπότε, για να φτάσουν στους 11-12 βαθμούς όπου πιθανώς θα κριθεί η άνοδος, θα πρέπει να συγκεντρώσουν 7-9 βαθμούς στα υπολειπόμενα τρία ματς που θα δώσουν.

Η αρχή θα γίνει την επόμενη Τετάρτη 24/5 όταν και θα παίξουν στην Καρδίτσα με τον Αστέρα που μέχρι στιγμής αποδεικνύεται σε “σάκος του μποξ” του ομίλου, παρά τις εκτιμήσεις που υπήρχαν για το αντίθετο.

Οποτε τα Μετέωρα αν εκμεταλλευτούν την κακή συγκυρία του αντιπάλου έχουν τις δυνατότητες να πάρουν το τρίποντο και να μπουν ξανά δυνατά στο κόλπο της ανόδου.

Επίσης για τα Μετέωρα υπάρχει ένα ακόμη κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαγνησιακό, τον οποίο δεν έχουμε δει ακόμη να αγωνίζεται καθώς την πρώτη  αγωνιστική πήρε το άνευ αγώνος με τα Γρεβενά και τη δεύτερη έκανε το ρεπό του.

Είναι δεδομένο ότι και στο Βόλο οι Καλαμπακιώτες θα χρειαστούν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας και στο τελευταίο ματς της χρονιάς θα υποδεχτούν τον Εορδαικό στο Β. Καρακίτσιος.

‘Εναν Εορδαικό που φαίνεται ότι διαθέτει μία πολύ δυνατή ομάδα, ενώ πρόκειται και για ένα σωματείο με ιστορία στο χώρο.

‘Ισως και η άνοδος να κριθεί στο παιχνίδι αυτό, αρκεί τα Μετέωρα να κάνουν αυτά που αναφέραμε στα προηγούμενα παιχνίδια που θα δώσουν.

Προς το παρόν απαιτείται ανασυγκρότηση και κυρίως να υπάρξει πίστη σε όλους ότι μπορεί να γίνει η ανατροπή.

Related posts

Το «Πάπυρος Cafe» θα προβάλλει ζωντανά την Κυριακή την αναμέτρηση Ανθούπολη-Ολυμπιακός Βόλου

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή