Τίναξε την μπάνκα ο “Μουφ”, πήρε παίκτη που αγωνίστηκε στο Βόλο ΝΠΣ!!!

Ο Μουφ τέτοια εποχή συνηθίζει να μας εκπλήσσεις με τις μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποιεί για την ομάδα του, τη Θύελλα Μεγαλοχωρίου.

Ωστόσο, φέτος, παρά το ότι η ομάδα του θα αγωνίζεται στη Β’ Ερασιτεχνική, κατάφερε με μία συγκεκριμένη προσθήκη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα κάνοντας all in.

O Νίκος Γεροκώστας, ήρθε σε συμφωνία με το 19χρονο μεσοεπιθετικό Πέτρο Κύρκο, ο οποίος έχει παραστάσεις και από Super League, καθώς πριν περίπου 3 χρόνια ανήκε στο Βόλο ΝΠΣ, παίρνοντας μάλιστα συμμετοχές σε φιλικά με την πρώτη ομάδα του σωματείου της Μαγνησίας.

Νωρίτερα αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή Βόλου και για ένα χρόνο στην Κ20 της Νίκης Βόλου.

Μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο αγωνιζόταν στην Κ19 του Βόλου ΝΠΣ, αλλά ένας σοβαρός τραυματισμός που τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τον άφησε κάπως πίσω.

Πλέον, έχοντας εισαχθεί στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων ο Πέτρος Κύρκος, θα αγωνίζεται στη Θύελλα Μεγαλοχωρίου που κατάφερε να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή, κλείνοντας έναν παίκτη που θα βοηθήσει τα μέγιστα.

Στόχο της διοίκησης αποτελεί η άμεση επάνοδος της Θύελλας στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, αλλά και η κατάκτηση του τίτλου στον 1ο όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

 

 

Related posts

Μεσονύκτια “βόμβα” με παίκτη επιπέδου Γ’ Εθνικής ο Κεραυνός Ροπωτού!

Εντυπωσιακή η εκτός έδρας φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα και με τη NOS Aσφαλιστική μεγάλο χορηγό της!

 Όλη η αλήθεια για την πραγματική στήριξη του Επιμελητηρίου Τρικάλων στις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Daniel