Την Τετάρτη το πρώτο εντός έδρας φιλικό του ΑΣ Μετέωρα

Τα Μετέωρα μπήκαν στην τέταρτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους η οποία συνεχίστηκε σήμερα με εντατική προπόνηση.

Ο Νίκος Αγγελάκης και ο συνεργάτης του Κώστας Γουργούλιας προπόνησαν τους παίκτες τους ενώ έκαναν κι αναφορά στο φιλικό που έδωσαν το περασμένο Σάββατο με τον Πύργο.

Τα Μετέωρα εδώ και 10 μέρες μπήκαν στον ρυθμό των φιλικών αναμετρήσεων έτσι ώστε η ομάδα να μονταριστεί και να είναι έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Οκτωβρίου.

Η Καλαμπακιώτικη ομάδα νίκησε στο πρώτο της φιλικό εκτός έδρας τα Σαράγια με 3-2, ενώ και τα επόμενα δύο ήταν μακριά από την έδρα της τα οποία τα κέρδισε με 1-0 πρώτα στην Κρανιά Καρδίτσας και ύστερα στον Πύργο.

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι θα είναι εντός έδρας και θα το δώσει την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” απέναντι στην Δήμητρα/Απόλλωνα.

Στην συνέχεια την Πέμπτη τα Μετέωρα θα έχουν ρεπό λόγω της εορτής του πολιούχου Αγίου Βησσαρίωνα και την Παρασκευή θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, ενώ η τεχνική ηγεσία εξετάζει αν θα γίνει κι άλλο φιλικό ματς το ερχόμενο Σάββατο κάτι που θα καθορισθεί τις επόμενες ημέρες.

Related posts

Κοντά στην παραμονή ο Αγγελάκης στο Διγενή-Αυτά συζητήθηκαν στο ΔΣ του σωματείου

Ακόμη μια διάκριση για τα ΚΔΑΠ ΜΑΘΗΣΗ

Πάπυρος Cafe: Δυνατό απόγευμα Κυριακής με διπλό Live Streaming Μετέωρα-Ολυμπιακός Βόλου και Μαλεσίνα-Ανθούπολη