Θρήνος για τον πρόωρο χαμό του ποδοσφαιράνθρωπου ‘Αγγελου Βασιλείου

Σοκ στην τρικαλινή, ποδοσφαιρική κοινή γνώμη προκαλεί η είδηση του θανάτου του ‘Αγγελου Βασιλείου, σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που για δεκαετίες ταύτισε το όνομά του με το Τρικαλινό ποδοόσφαιρο, όντας επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ Τρικάλων, ενώ παλιότερα διετέλεσε πρόεδρος στην ομάδα του χωριού του, την Αναγέννηση Παλαιοπύργου, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για πολλά έτη με επιτυχία.

Ο ‘Αγγελος ήταν γνωστός για το χιούμορ και το καλαμπούρι του, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, πάλεψε γενναία με την επάρατη νόσο, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής στην τελευταία μάχη.

Αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Νατάσα, τα δύο του παιδιά Ελισάβετ, τον γαμπρό του Δημήτρη, τον Σοφοκλή, καθώς και δύο εγγόνια.

Ο Άγγελος είχε συνταξιοδοτηθεί από το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και ήταν συνάδελφος αγαπητός σε όλους, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο γι’ αυτόν.

Η κηδεία θα γίνει την Τετάρτη στον Παλαιόπυργο και θα ανακοινωθεί αύριο.

Aπό το Trikalascore θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και καλό παράδεισο…

Related posts

Μετά το 15Αύγουστο ξεκινά η επανασπορά στο στάδιο-Αυτό θα ζητήσει ο ΑΟΤ στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Eντυπωσιάζουν οι νέες εστίες που τοποθετήθηκαν στο “Μπάμπης Παπαχατζής”(PICS)

Διαθέσιμη στο gov.gr προσβάσιμη έκδοση της Γνωστοποίησης Πιστοποίησης Αναπηρίας για πολίτες με προβλήματα όρασης