Θετικός και στο Μασχολούρι ο ΑΟ Τρίκαλα και νέα φιλική νίκη(PICS)


Νέα φιλική αναμέτρηση έδωσε το Σάββατο (29/8) η Δόξα Μασχολουρίου, καθώς υποδέχτηκε στο “Meriacana Stadium” τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Νίκος Μπαδήμας δοκίμασε όλους τους ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να έχει μία ξεκάθαρη εικόνα για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Αν μη τι άλλο ο τεχνικός του ΑΟΤ θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, που κέρδισε με 0-3, αποδίδοντας ωραίο ποδόσφαιρο και δείχνοντας ότι και με τις τελικές προσθήκες που θα πραγματοποιηθούν , μπορεί να βάλει ψηλά τον πήχη τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Ο Τόλης Παπακώστας δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για τους ποδοσφαιριστές του.

To φιλικό παρακολούθησαν περίπου 150 θεατές.

Για την ιστορία η Δόξα ηττήθηκε 0-3 (ημ. 0-0) από τον ΑΟΤ.

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Σαμαντάς (9′), Τύπου (68′) και Μπαλογιάννης (74′).

Τρίκαλα: Αντωνόπουλος, Σκόνδρας, Βλάσης, Καμπέρης, Κοντοθανάσης, Παπαδάκος, Κακάμης, Παπακώστας, Σαμαντάς, Κοκκίνης, Γκουντρουμπής
Στο δεύτερο έπαιξαν οι: Αναστασόπουλος, Νικολάου, Πήλιος, Μπουχώρης, Βασίλας, Προσύλης, Μπαλογιάννης, Τρίμμης

*Eυχαριστούμε το σωματείο της Δόξας Μασχολουρίου για την άριστη φιλοξενία.

Related posts

ΑΣ Μετέωρα: Ο Νάκης άμεσος συνεργάτης του Ευαγγέλου

Η ΑΕ Μουζακίου νικήτρια στο τουρνουά της Λυγαριάς

Διγενής Νεοχωρίου: Φιλική “μοιρασιά” με Αγία ‘Αννα στο Βόλο