Θετικά νέα για Δικέφαλο Πυργετού-Το πλάνο για να παραμείνει “ζωντανός” μέσω και του ΑΟ Τρίκαλα

Θετικά νέα είχαμε στη χθεσινή γενική συνέλευση του Δικέφαλου Πυργετού, καθώς φαίνεται ότι η ομάδα θα συνεχίσει να υφίσταται και τη νέα αγωνιστική σεζόν, μέσω και του ΑΟ Τρίκαλα.

Ας πάρουμε ομως τα πράγματα από την αρχή. Στη χθεσινοβραδινή συνέλευση πέρα των μελών του ΔΣ του Δικέφαλου το παρόν έδωσε και ο υπεύθυνος της ακαδημίας του ΑΟ Τρίκαλα Γιώργος Λουλές ο οποίος έκανε μια σημαντική πρόταση στους παρευρισκόμενους.

Συγκεκριμένα πρότεινε στην ομάδα του Πυργετού να αγωνιστούν τη νέα αγωνιστική σεζόν κάποια παιδιά από τα τμήματα υποδομής των κυανέρυθρων και παράλληλα όσοι παίκτες το επιθυμούν από το περσινό ρόστερ του Δικέφαλου.

Μάλιστα ο ίδιος ο Λουλές ανέφερε ότι θα είναι εκείνος με τους συνεργάτες του που θα αναλαβουν να τρέξουν την ομάδα.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή αρχικά με θετικό τρόπο από το ΔΣ του Δικέφαλου, καθώς και εξασφαλίζει το μέλλον του σωματείου ενώ παράλληλα η ομάδα θα διατηρήσει το έμβλημα και τις δικές της εμφανίσεις , ενώ η συνεργασία εάν υπάρξει θα είναι για ένα χρόνο.

Επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν στο Γιώργο Λουλέ μέσα στις επόμενες ημέρες, αλλά όπως όλα δείχνουν θα έχουμε θετικές εξελίξεις.

Related posts

Θανάσης Λιούτας: Με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στα Τρίκαλα

Πάει για ρεκόρ προσέλευσης ο χορός του ΠΟ Φήκης στις 8 Ιουνίου!!!

‘Ολος ο θησαυρός της θάλασσας,από τα καίκια στους πάγκους του Κλάντζου και στο τραπέζι σας(PICS)