Θανάσης Φαλτάκας: ‘Eνα αστέρι γεννιέται στον ΑΟ Τρίκαλα

Για όσους ασχολούνται με το Τρικαλινό ποδόσφαιρο και κυρίως όσους παρακολουθούν τα πρωταθλήματα υποδομών στο νομό μας, η περίπτωση του 15χρονου Θανάση Φαλτάκα από τον ΑΟ Τρίκαλα είναι κάτι αξιοσημείωτο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μέλος της Κ16 των κυανέρυθρων, αγωνίστηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με την αντρική ομάδα, απέναντι στη Θύελλα Μεγαλοχωρίου και κυριολεκτικά εντυπωσίασε με τις ενέργειές , την υψηλή τεχνική, αλλά και τα δύο τέρματα που σημείωσε.

Πρόκειται σίγουρα για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που είναι δεδομένο ότι θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα τα επόμενα χρόνια, καθώς εάν η εξέλιξή του είναι η αναμενόμενη σίγουρα έχει τα φόντα όχι απλά να πρωταγωνιστήσει στον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και να συνεχίσει σε πολύ υψηλότερο επίπεδο, αρκεί φυσικά να εξακολουθήσει να δουλεύει στους ίδιους ρυθμούς.

Ο Θανάσης Φαλτάκας γιός και εγγονός των γνωστών επιχειρηματιών Ευθύμη και Θανάση Φαλτάκα, είναι παράλληλα και μέλος των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΤ τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας και εκεί εξαιρετικές εντυπώσεις.

Φέτος αγωνίζεται στην ομάδα Κ16.

Σίγουρα το μέλλον του ανήκει και για όλους αποτελεί μεγάλη χαρά το να βλέπουμε Τρικαλινά παιδιά , τα οποία έχουν τις δυνατότητες και την ποιότητα να στελεχώσουν επάξια τον ΑΟΤ.

 

Related posts

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΕ LIVE STREAMING TO ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΠΑΟΚ

Πήρε μπροστά η…μηχανή του Πρίνους-Ευρεία νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα στην Κρύα Βρύση(PICS)

Αγναντής, Γκατζιός και Μπέης είδαν τον “Επτάστερο” στην Καρδίτσα