Θαλασσινή πανδαισία και αυτή τη Δευτέρα στο Ιχθυοπωλείο Κλάντζος(PICS)

‘Αλλο ένα πρωινό Δευτέρας και το Ιχθυοπωλείο Κλάντζος που βρίσκεται στο χώρο της λαϊκής αγοράς σας περιμένει με όλο το θησαυρό της θάλασσας στους πάγκους του.

Η επιστροφή του Θοδωρή Κλάντζου από την Ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας, θα σημάνει και την έλευση δεκάδων ειδών φρεσκότατων ψαριών που ξεχειλίζουν από ποιότητα και θρεπτική αξία , για ένα ολοκληρωμένο γεύμα.

Και επειδή ένα μεγάλο μέρος των συνανθρώπων μας αυτό τον καιρό συνεχίζει τη νηστεία του ενόψει του Πάσχα , το Ιχθυοπωλείο Κλάντζος διαθέτει ειδικά τη συγκεκριμένη περίοδο μεγάλη γκάμα θαλασσινών, όπως φρέσκα χταπόδια, καλαμάρια, γαρίδες, μύδια και σουπιές, σε εξαιρετικές τιμές για όλα τα βαλάντια.

Δευτέρα πρωί και η επίσκεψη των Τρικαλινών στο αγαπημένο ιχθυοπωλείο της πόλης θα είναι και πάλι μαζική , με το προσωπικό του καταστήματος να σας υποδέχεται και να σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Και φυσικά το καθάρισμα των ψαριών παρέχεται καθημερινά δωρεάν για όλο τον κόσμο.

 

Related posts

To φωτορεπορτάζ του Trikalascore από το μεγάλο ντέρμπι Διγενής Νεοχωρίου-Πορταϊκός

Κοινή ανακοίνωση των εκπροσώπων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας: όχι στην άνιση μισθολογική μεταχείριση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ: ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ «ΑΘΗΝΑ», ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ COLUMBIA SCHOOL