Θα μπορούσε να έχει ενεργό ρόλο και στην αντρική ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα

Ο ΑΟ Τρίκαλα έχει την πολυτέλεια να έχει αυτή τη στιγμή στις τάξεις του μία εμβληματική προσωπικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου το Γιάννη Καλιτζάκη, ο οποίος είναι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Μήπως όμως ο “νίντζα” λόγω της έντονης προσωπικότητας που διαθέτει, αλλά και του σεβασμού που τρέφουν οι πάντες για εκείνον, θα μπορούσε να έχει ενεργό ρόλο και στην πρώτη ομάδα των “κυανέρυθρων”;

Είναι μία σκέψη της “στήλης”, αλλά και μία άποψη που το τελευταίο διάστημα μας εκφράζεται και από μερίδα φιλάθλων.

Γιατί, ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι μόνο και μόνο η παρουσία του Καλιτζάκη στα αποδυτήρια πριν από ένα παιχνίδι θα λειτουργούσε καταλυτικά προς τους ποδοσφαιριστές, δίνοντάς τους έναν ακόμη λόγο για να δώσουν το 100% στο γήπεδο.

Είναι μία σκέψη που θα μπορούσε να αποτελέσει “τροφή” για σκέψη.

Related posts

Θανάσης Λιούτας: 19,2 εκατ. ευρώ για θέσεις εργασίας στη Θεσσαλία και στον Νομό Τρικάλων – Στήριξη ανέργων και τοπικών κοινωνιών

Διεθνής Αναγνώριση για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών – 5ο στην Ευρώπη

«Ψηφιακό μητρώο» για τα ραδιόφωνα: Υποχρεωτική επικαιροποίηση των σταθμών