Θα καταφέρει το Βακουφτσή ο “Μουφ”;

Στο περιθώριο της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα στα Μετέωρα και την Καρίτσα, στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων, είχαμε ένα άκρως ενδιαφέρον ποδοσφαιρικό πηγαδάκι, με έντονο χρώμα από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας.

Ο αεικίνητος Μουφ ,πρόεδρος της Θύελλας Μεγαλοχωρίου , εντόπισε στην κερκίδα το συγχωριανό, φίλο και πρώην συμπαίκτη του Γιώργο Βακουφτσή και τον πρών πρόεδρο του Γίγα Ριζαριού Δημήτρη Μπουφίδη.

Η κουβέντα, πέρα από το παιχνίδι των Μετεώρων επεκτάθηκε και στο ερασιτεχνικό και σε κοινές αναμνήσεις των τριών από αγώνες του παρελθόντος, με το Μουφ να ανοίγει τα χαρτιά του για την επόμενη σεζόν, όπου όπως τόνισε θέλει στην ομάδα το Γιώργο Βακουφτσή, που σε πρώτη φάση αρνήθηκε ευγενικά καθώς δεν είναι στις σκέψεις του να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Μουφ θα επιμείνει, καθώς είναι δεδομένη η εκτίμηση του για το “Βακού” που από την πλευρά του τίμησε και με το παραπάνω την ομάδα του χωριού του, αγωνιζόμενος εκεί στο τέλος της πλούσιας ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Related posts

Φαβορί για τον πάγκο του Πιερικού ο Σάκης Θεοδοσιάδης

Το «Πάπυρος Cafe» θα προβάλλει ζωντανά την Κυριακή την αναμέτρηση Ανθούπολη-Ολυμπιακός Βόλου

Κάτι καλό ετοιμάζει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Τρικάλων μαζί με το Δήμο Μετεώρων