Θα αφήσει εποχή ο φετινός χορός του Απόλλωνα Λυγαριάς

Το ποδοσφαιρικό σωματείο του Απόλλωνα Λυγαριάς εδώ και αρκετά χρόνια έχει τον τρόπο να διοργανώνει δυνατές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, οι οποίες προσελκύουν χιλιάδες ανθρώπους και δε θα μπορούσε να μη συμβεί το ίδιο και αυτό το Καλοκαίρι.

Η φετινή χοροεσπερίδα του Απόλλωνα είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 12 Ιουλίου, στο γήπεδο Λυγαριάς που αναμένεται να γεμίσει από κόσμο.

‘Αλλωστε η διοργάνωση θα είναι για μία ακόμη φορά άρτια, ενώ οι άνθρωποι του Απόλλωνα κατάφεραν να κλείσουν δυνατά ονόματα για το χορό τους.

Ο μοναδικός στο είδος του Γιάννης Καψάλης θα δώσει τον παλμό, ερμηνεύοντας όλες τις παλιότερες και νέες επιτυχίες του, όντας ο κορυφαίος για τέτοιες εκδηλώσεις και αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο.

Μαζί του η εντυπωσιακή Φαίδρα Διαμαντή, μία κυρία που επίσης κάθε χρόνο με τη φωνή της δίνει ξεχωριστό χρώμα σε δεκάδες χορούς.

Ο Μάκης Γέροντας, ένα ακόμη δυνατό όνομα του καλλιτεχνικού χώρου θα απαγγείλει και εκείνος δυνατά κομμάτια.

Στο κλαρίνο ο Μάκης Τσίκος,  με μεγάλη ποιότητα και επίσης τεράστια εμπειρία στο χώρο, ενώ στο μπουζούκι θα βρίσκεται ο Απόστολος Τυράκης , ένα ακόμη δυνατό όνομα που πλαισιώνει το μουσικό σχήμα της εκδήλωσης.

Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας και κλείστε θέση για το σπουδαίο αυτό καλλιτεχνικό γεγονός.

Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 6938271905.

Η τιμή εισόδου θα είναι στα 6 ευρώ.

Related posts

Παπαευθυμίου, Γρίβας μπαίνουν στη διοίκηση των Αμπελακίων και αναλαμβάνουν νευραλγικά πόστα

Mετάθεση αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον ΑΟ Τρίκαλα

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ‘Ακη Αναστασίου στην επόμενη ημέρα του ΑΟ Τρίκαλα