Tέσσερις Τούρκοι ψαράδες νεκροί από τη σύγκρουση με το ελληνικό δεξαμενόπλοιο

Σύγκρουση ελληνικού τάνκερ με τουρκικό ψαροκάικο στα Άδανα πριν από λίγο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNN Turk. Τέσσερις Τούρκοι ψαράδες εντοπίστηκαν νεκροί ενώ ένας ακόμη αγνοείται.

Το ελληνικό δεξαμενόπλοιο είναι το “Έφεσος”. Είναι ένα δεξαμενόπλοιο μήκους 274 μέτρων και πλάτους 50 μέτρων, ενώ το βάρος του φτάνει τις 164.733 τόνους. Σύμφωνα με πληροφορίες το “Έφεσος” έχει πλήρωμα 27 άτομα, εκ των οποίων 13 Έλληνες. Το τάνκερ κατασκευάστηκε το 2012. Αδιευκρίνιστα παραμένουν, μέχρι στιγμής, τα αίτια της σύγκρουσης.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες έχουν σπεύσει στο σημείο σωστικά συνεργεία.

Related posts

“’Εφυγε” από τη ζωή η μητέρα του Πέρι Βασιλείου

Ηλεκτρονικές Πλειοδοτικές Δημοπρασίες Παραχώρησης Απλής Χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας για άσκηση δραστηριοτήτων που εξυπηρετούν τους λουόμενους ή την αναψυχή του κοινού

Μαρίνα Κοντοτόλη για την τραγωδία στη Βιολάντα: Ο αγώνας μας για την απόδοση δικαιοσύνης θα πάει μέχρι τέλους