Tέλος εποχής για την οικογένεια Βαβίτσα

Η διοίκηση του Κώστα Βαβίτσα θεωρεί ότι έκλεισε τον κύκλο της και με το κλείσιμο της διετίας (κάθε διοίκηση του ΑΣ Μετέωρα όταν εκλέγεται, εκλέγεται για δύο χρόνια) αποφάσισε να αποχωρήσει από τα διοικητικά της ομάδας και μέχρι το τέλος του μηνός θα συγκληθεί και η ετήσια Γενική Συνέλευση.

Για την εξέλιξη αυτή είχατε ενημερωθεί πρώτοι εδώ και αρκετές ημέρες από το Trikalascore.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ Μετέωρα:
Το Δ.Σ. του ΑΣ Μετέωρα ανακοινώνει ότι η διοίκηση του Κώστα Βαβίτσα με το κλείσιμο της διετίας κατόπιν συνεδρίασης αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία της ομάδας και μέχρι τέλος Ιουλίου θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση η οποία έτσι κι αλλιώς φέτος είναι και εκλογική.

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αποστόλη Κυργιάζου

Ο Αποστόλης Κυργιάζος ήταν τα δύο τελευταία χρόνια ο γενικός αρχηγός της διοίκησης του ΑΣ Μετέωρα. Μετά το τέλος της θητείας του θέλησε να ευχαριστήσει με όλους όσους συνεργάστηκε αυτό το διάστημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:
Τα τελευταία δύο χρόνια είχα την τιμή να υπηρετήσω από την θέση του Γενικού Αρχηγού τον ΑΣ Μετέωρα μέσα σε μία δύσκολη περίοδο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε όλα τα μέλη του Δ.Σ., όλους τους προπονητές, τον υπεύθυνο της Ακαδημίας κ. Γιώργο Αλμπάνη, όπως επίσης και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς και την φροντίστρια κ. Διαμαντούλα. Πραγματικά ήταν δύο όμορφα χρόνια στα οποία ζήσαμε χαρές και λύπες και ήμουν αρκετά ευτυχής που διατέλεσα στρατιώτης του ιστορικού συλλόγου της πόλης.
Αποστόλης Κυργιάζος

Related posts

Ξύλο και αίμα στην κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Νήαρ Ηστ- Trikala Basket

Trikala Basket: Κατώτερα των προσδοκιών απώλεσαν τον τίτλο στην Καισαριανή-Χάνεται για δεύτερη σερί χρονιά η άνοδος;;;

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά