Τέλος από τον Α.Σ Μετέωρα η οικογένεια Βαβίτσα

‘Ηταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι η οικογένεια Βαβίτσα έπειτα από 2 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα διοικητικά δρώμενα του Α.Σ Μετέωρα , θα αποτελούσε παρελθόν αυτό το Καλοκαίρι.

Σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία οι Γιώργος και Κώστας Βαβίτσας με τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, κατάφεραν να κρατήσουν ζωντανά τα Μετέωρα στη Γ’ Εθνική, ωστόσο, η απόφασή τους είναι ειλημμένη και δεν πρόκειται να συνεχίσουν τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Το τελευταίο διάστημα η οικογένεια  Βαβίτσα εξέταζε όλα τα ενδεχόμενα, θέλοντας να δει εάν θα υπήρχαν κάποιοι συμπαίκτες που θα βοηθούσαν σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δε συνέβη και έτσι οι γνωστοί Καλαμπακιώτες επιχειρηματίες πήραν την παραπάνω απόφαση που είναι οριστική και αμετάκλητη.

Πλέον, το ενδιαφέρον στρέφεται στη γενική συνέλευση του σωματείου που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του μήνα και εκεί θα παρουσιαστούν οι τυχόν ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, εάν υπάρξουν.

 

Related posts

AO Tρίκαλα: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Κ14 στο ντέρμπι, ισοπαλία για την Κ16 στον Οικουμένιο

Δ. Παπαστεργίου: Ψηφιακά κυρίαρχοι και κοινωνικά υπεύθυνοι στην εποχή της ΤΝ

‘Ανοιξε…λογαριασμό με την Κ15 της ΑΕΛ ο Καλαμπακιώτης Γιώργος Βαβίτσας(VIDEO)