Τελειώνει το Χαραλαμπίδη ο Αιβάζογλου, με νέο τεχνικό στη Δράμα ο Α.Ο.Τ

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις σήμερα στο στρατόπεδο του Α.Ο Τρίκαλα, καθώς οι ποδοσφαιριστές δε δέχτηκαν να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Απόστολου Χαραλαμπίδη, καταλογίζοντάς του ότι τους προσέβαλλε με όσα είπε δημόσια μετά το τέλους του αγώνα κόντρα στον Ιωνικό.

Το κλίμα ήταν τεταμένο και τελικά ο Χαραλαμπίδης δεν προπόνησε την ομάδα, με το Βασίλη Καλογιάννη να εκτελεί χρέη πρώτου τεχνικού στη σημερινή εκγύμναση.

Μετά τα σημερινά γεγονότα είναι δεδομένο ότι ο Ηλίας Αιβάζογλου θα προχωρήσει στην αποπομπή του Χαραλαμπίδη, παρά το ότι μέχρι και σήμερα στήριζε το Μακεδόνα τεχνικό, παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, για τα οποία ο προπονητής έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης.

Μάλιστα, η λύση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται ότι είναι θέμα ωρών και η ομάδα πιθανότατα θα μεταβεί στη Δράμα με νέο τεχνικό.

Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί μονόδρομο για πολλούς λόγους και μόνο με αλλαγή προπονητή η ομάδα θα μπορέσει ενδεχομένως να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Να σημειωθεί ότι ο Χαραλαμπίδης στηρίχτηκε από τη διοίκηση όσο κανείς άλλος προπονητής της κατηγορίας, καθώς σε άλλες ομάδες με την πρώτη στραβή προχωρούσαν σε αντικατάσταση του τεχνικού τους, κάτι που δεν έγινε μέχρι σήμερα στα Τρίκαλα.

Tέλος να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος του ΑΟΤ Ηλίας Αιβάζογλου φαίνεται ιδιαίτερα δυσαρεστημένος και με συνεργάτες του εντός της ομάδας, καθώς όλο αυτό το διάστημα δεν του μετέφεραν με ακρίβεια την πραγματική διάσταση των γεγονότων και ο ίδιος φροντίζει να ενημερωθεί ενδελεχώς για πρόσωπα και καταστάσεις.

Related posts

Στη Θύελλα Μεγαλοχωρίου ο ταλαντούχος Θεοφάνης Γεροκώστας-Ευχαριστήριο σε Δήμητρα/Απόλλων

Θα παίξουν για τον αείμνηστο Στέφανο Μυλωνά

Ενισχύει την ομάδα όπου χρειάζεται ο Καγιούλης