Ταβέρνα Νιαβής στο Νεραιδοχώρι: Σας περιμένει σε ένα ονειρεμένο Φθινοπωρινό φόντο(PICS)

H πασίγνωστη εντός, αλλά και εκτός νομού ταβέρνα “Νιαβής” στο Νεραιδοχώρι Τρικάλων, αποτελεί σταθερή αξία, κάθε εποχή του χρόνου.

Και τους Φθινοπωρινούς μήνες, κάθε Σαββατοκύριακο χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται τα ορεινά του νομού μας και αναζητούν το κατάλληλο μέρος όπου θα απολαύσουν υψηλή γαστρονομία, χαλαρώνοντας για μερικές ώρες με τα οικογενειακά πρόσωπα και τους φίλους τους.

Ποιο είναι αυτό; Η ταβέρνα Νιαβής, στο Νεραιδοχώρι Τρικάλων.

Σε ένα πανέμορφο Φθινοπωρινό σκηνικό, απολαύστε ποιοτικές παραδοσιακές γεύσεις, με μοναδική θέα τις οροσειρές της Πίνδου.

Στην παραδοσιακή ταβέρνα Νιαβής θα βρεις ότι τραβάει η όρεξή σου, δεκάδες πιάτα από κρεατικά, λαχταριστές ποικιλίες και κάθε είδους ορεκτικό και φρέσκιες σαλάτες.

Δοκιμάστε αγριογούρουνο πρασοσέλινο, αγριογούρουνο κρασάτο, στιφάδο ελάφι και ζαρκάδι κοκκινιστό.

Μπορείς να τα συνδυάσεις με το κρασί της αρεσκείας σου σε ένα πλήρες γεύμα και απολαμβάνοντας μπροστά σου την κορυφαία θέα της περιοχής.

Αυτό το Σαββατοκύριακο λοιπόν με σύμμαχο και τις καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες εκατοντάδες άνθρωποι θα επισκεφτούν την ταβέρνα Νιαβής στο Νεραιδοχώρι και αν μη τι άλλο θα αποζημιωθούν και με το παραπάνω.

Τηλ,επικονωνίας για κρατήσεις: 24340 91201 και 6984430125 .

Related posts

Η ‘Αννα Μαρία Γιώτα μας συστήνει το Kangoo και μιλάει για τα οφέλη του Kick Boxing(PICS)

Η Ελλάδα αποκτά 7 Μικροδορυφόρους Παρατήρησης Γης εντός του 2026

Κλειστά ως ένδειξη πένθους τα γραφεία της ΕΠΣ Τρικάλων