Ταύτιση απόψεων στη χθεσινή συνάντηση Μαντζανά-Ερασιτέχνη

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα και τον Παναγιώτη Μαντζανά, ο οποίο στηρίζει τη φετινή προσπάθεια των κυανέρυθρων στη Γ’ Εθνική.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, με τον Παναγιώτη Μαντζανά να αναλύει στα μέλη του ερασιτέχνη τα χρήματα που έχει δαπανήσει ο ίδιος έως τώρα για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και ζητώντας τους παράλληλα και εκείνοι να συνδράμουν όπως προβλέπει η μεταξύ τους συμφωνία.

Από πλευράς Ερασιτέχνη υπήρξε θετική πρόθεση να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με τον Μαντζανά και μάλιστα άμεσα θα διατεθούν χρήματα για τα έξοδα της ομάδας, τα οποία έχουν εισπραχθεί από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, χορηγίες και φυσικά τα χρήματα που εξ’ αρχής τα μέλη του ΔΣ είχαν δεσμευτεί ότι θα βάλουν για τη φετινή χρονιά.

Παράλληλα ο Μαντζανάς ζήτησε να μάθει για τον αριθμό των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν πουληθεί έως τώρα και η απάντηση ήταν ότι περισσότερα από 400 κομμάτια έχουν δοθεί, πολύ μεγάλος αριθμός που τείνει να πλησιάσει το ρεκόρ των διαρκείας επί εποχής Γιαλιά, όταν και είχαν πουληθεί περίπου 600.

‘Οπως γίνεται κατανοητό οι δύο πλευρές συνεχίζουν κανονικά μαζί και δεν τίθεται προς το παρόν κάποιο θέμα ως προς τη συμπόρευσή τους, με την ευχή φυσικά η χρονιά να ολοκληρωθεί έτσι.

Related posts

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ-ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ: ΣΕ LIVE STREAMING AΠ’ΤΟ ΤRIKALASCORE O TEΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Trikala Basket:Tη Μ. Τετάρτη ο δεύτερος τελικός με τη Νήαρ Ηστ- 3 ευρώ γενική είσοδος

‘Ετοιμος για τον πρώτο τελικό ο ΑΟΤ BC-Γενικό κάλεσμα στους φιλάθλους