Τα βρήκε και με Αγγελόπουλο η ΠΑΕ Τρίκαλα

Η ΠΑΕ Τρίκαλα ήρθε πριν λίγο σε συμβιβασμό και με το Μάκη Αγγελόπουλο, που ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που είχαν καταθέσει προσφυγή ζητώντας τα δεδουλευμένα του από το 2006.

Ο Τρικαλινός ποδοσφαιριστής, εδώ και μέρες μιλώντας στο Trikalascore είχε τονίσει ότι θα ακολουθούσε το δρόμο του συμβιβασμού, προκειμένου να βρεθεί μία άμεση λύση προσθέτοντας ότι δε θα ήθελε σε καμία περίπτωση να ζημιώσει την ομάδα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για πολλά χρόνια.

Σήμερα το πρωί ο Αγγελόπουλος συναντήθηκε με το γενικό διευθυντή και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Σαμολαδά και βρέθηκε αμέσως η χρυσή τομή, οπότε το θέμα έληξε με τον Α.Ο Τρίκαλα να κλείνει ακόμη μία προσφυγή.

Related posts

myOEY.live.gov.gr: Μέσω τηλεδιάσκεψης η ενημέρωση Ελλήνων επιχειρηματιών για τις δυνατότητες δραστηριοποίησής τους στο εξωτερικό καθώς και κατοίκων εξωτερικού για τις δυνατότητες δραστηριοποίησής τους στην Ελλάδα

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: Ο 49ος ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΤ ΣΕ LIVE STREAMING AΠΟ ΤΟ ΤRIKALASCORE

H ώρα της στέψης! ΑΟ Τρίκαλα και Διγενής Νεοχωρίου συγκρούονται σήμερα στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣΤ