Tα τρία πρώτα μεταγραφικά “μπαμ” του Κεραυνού Ροπωτού

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με το Δημήτρη Τουρλίδα που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του σωματείου, ο Κεραυνός Ροπωτού προχώρησε και στις τρεις πρώτες ηχηρές μεταγραφές, στην προσπάθειά του να δημιουργήσει μία ομάδα ανταγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής όπου θα συμμετάσχει και πάλι μετά από πολλά χρόνια.

Η διοίκηση του Κεραυνού ήρθε σε συμφωνία με τρεις πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Σαραγίων που έχουν την εμπειρία της Α’ Ερασιτεχνικής και παράλληλα την απαιτούμενη ποιότητα για να βοηθήσουν τα μέγιστα τη νέα τους ομάδας.

Ξεκινάμε από τον πολύπειρο Χρήστο Μπαταγιάννη, έναν ποδοσφαιριστή που κυριολεκτικά έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα του νομού μας, αγωνιζόμενος σε πολλές ομάδες. Πέρυσι ανήκε στην ΑΕΚ Σαραγίων, παίρνοντας πολλές συμμετοχές. Γενικά είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει ποικιλοτρόπως την εκάστοτε ομάδα του και το ίδιο θα γίνει και φέτος στο Ροπωτό.

Η δεύτερη προσθήκη αφορά τον Αλέξη Μπελιμπασάκη, επίσης πρώην παίκτη της ΑΕΚ Σαραγίων και νωρίτερα του ΑΟ Σαραγίων. Μετράει και εκείνος πολλές παρουσίες στην Α’ Ερασιτεχνική και σίγουρα θα φανεί χρήσιμος για τον Κεραυνό.

Η τρίτη προσθήκη είναι ο Γιώργος Νήρας, ένας ακόμη έμπειρος ποδοσφαιριστής που έρχεται για να δώσει το κάτι παραπάνω στη νέα του ομάδα.

Και η μεταγραφική ενίσχυση του Κεραυνού Ροπωτού είναι σίγουρο ότι θα έχει και συνέχεια.

Related posts

Το Σάββατο 28/9 η παρουσίαση βιβλίου «Φωτεινές Γραφές» της Ευαγγελίας Μινάρδου Αδάμου

Επίσημο του Καρατάσιου στον ΑΟ Τρίκαλα

Δεν τα κατάφερε ο ΑΟ Τρίκαλα Basket, αποκλεισμός απ’τον Κόροιβο