Tα Μετέωρα ήθελαν, αλλά το εμπόδιο της Ανθούπολης αποδείχτηκε πολύ υψηλό(PICS)

Τα Μετεώρα γνώρισαν την ήττα με 0-3 από τον ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας στο Δημοτικό Στάδιο “Βασίλης Καρακίτσιος” σε παιχνίδι που έγινε για την 1η αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος προβιβασμού στην Γ’ Εθνική, των πρωταθλητών των Ενώσεων.

Το παιχνίδι ξεκίνησα στραβά για τα Μετέωρα καθώς δέχθηκαν μόλις στο 10′ γκολ, και τελείωσε στραβά αφού στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα παίρνοντας μία σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Τα Μετέωρα στο πρώτο ημίχρονο με εξαίρεση την φάση του γκολ, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, ενώ είχαν και μία κλασική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν με τον Ψαθογιαννάκη.

Στο δεύτερο μέρος και με τις αλλαγές που έγιναν από τον πάγκο, ανέβασαν την απόδοσή τους, πίεσαν σε ορισμένα σημεία την αντίπαλη εστία, αλλά έλειπε είτε η καλή πάσα είτε η τελική ενέργεια.

Και κάπου εκεί που έψαχναν την μεγάλη φάση στο 78′ δέχθηκαν το δεύτερο τέρμα από αυτογκόλ και στο 83′ δέχθηκαν και τρίτο τέρμα ύστερα αδράνεια στον χώρο της άμυνας.

Η Ανθούπολη από την δική της πλευρά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους καλούς πλάγιους που διαθέτει, στάθηκε τυχερή στις φάσες των δύο πρώτων γκολ και κατάφερε και πήρε μία σπουδαία νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

10′ Μακρινό σουτ του Καραμπούζη, ο Γκουλιώνης δεν μπόρεσε να διώξει, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα και το 0-1 ήταν γεγονός.

12′ Φάουλ του Πανταζή, προβολής του Λάιου από κοντά πέρασε άουτ.

19′ Από προσπάθεια του Θώμου και λάθος της άμυνας της Ανθούπολης ο Ψαθογιαννάκης από πλεονεκτική θέση, σούταρε ψηλά άουτ.

30′ Σουτ του Καλτσά, από καλή θέση, απόκρουσε δύσκολα ο Ντιντής.

35′ Φάουλ του Πανταζή, προσπάθεια του Λάιου, κατέληξε άουτ.

44′ Προσπάθεια και σουτ του Δ. Ράτζα, ο Ντιντής απόκρουσε σωτήρια.

78′ Σε μία φάση που τα Μετέωρα διαμαρτυρήθηκαν για τον καταλογισμό ενός φάου, ο Μούτσα ξέφυγε από πλάγια, έκανε και την σέντρα και ο Σινάνης στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας έτσι το σκορ 0-2.

83′ Γύρισμα του Μούτσα, ο Βλαχάκης ήταν αφύλαχτος πρόλαβε και την έξοδο του Γκολιώνη και με ψηλοκρεμαστό πλασέ διαμόρφωσε το 0-3.

Διαιτητής ήταν ο Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Χολάνη και Παντικίδη της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΕΤΕΩΡΑ (Γ. Λουλές): Γκουλιώνης, Νταλούκας, Δ. Ράτζας, Δρόσος, Φορτούνης, Καραμούζης (71′ Πολυζόπουλος), Θώμος (46′ Σ. Ράτζας), Καλτσάς (62′ Σινάνης), Μαρούδας, Ψαθογιαννάκης (71′ Κατσιούλας), Κοτσιλιάνος (52′ Νικλητσιώτης).

ΑΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ (Μ. Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Τσάτσος, Λάιος, Μούτσα (85′ Νάστος), Γιαννακόπουλος (77′ Καραγιάννης), Πανταζής, Αναγνώστης, Κουβελάς (61′ Βλαχάκης), Σέχι, Παπαδάκος (77′ Αργύρης).

Πηγή-φωτό: Sportskalampaka.gr

             

Related posts

Στη Θύελλα Μεγαλοχωρίου ο ταλαντούχος Θεοφάνης Γεροκώστας-Ευχαριστήριο σε Δήμητρα/Απόλλων

Θα παίξουν για τον αείμνηστο Στέφανο Μυλωνά

Ενισχύει την ομάδα όπου χρειάζεται ο Καγιούλης