Τα δύο ματς που η απώλεια βαθμών θα είναι καταστροφική για τον ΑΟΤ

‘Εχοντας διανύσει το 1/5 του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο ΑΟ Τρίκαλα έχει πετάξει ήδη στα σκουπίδια πέντε βαθμούς, μετά από ισάριθμες αναμετρήσεις.

Το γεγονός αυτό τον φέρνει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, σε έναν όμιλο που έχει γίνει…ροντέο εκεί όπου φαινόταν αρχικά ότι τα Τρίκαλα με την Ελευσίνα και το πολύ και τον Βύζαντα θα μονομαχούσαν για την πρωτιά.

Πλέον έξι είναι οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις και με μικρές διαφορές μεταξύ τους, ενώ η παρουσία του ΑΟΤ κρίνεται μάλλον ως απογοητευτική έως τώρα.

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς έχει αφήσει να εννοηθεί ότι το Γενάρη θα υπάρξει δυνατή μεταγραφική ενίσχυση, αλλά για να φτάσουμε μέχρι εκεί υπάρχουν δύο ακόμη παιχνίδια και εν συνεχεία θα έχουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Δύο παιχνίδια όπου εάν τα Τρίκαλα θέλουν να κάνουν υπό προυποθέσεις Χριστούγεννα στην κορυφή θα πρέπει να τα κερδισουν.

Το πρώτο είναι το ερχόμενο Σάββατο στο δημοτικό στάδιο με το Ναυπακτιακό Αστέρα.

Η διαφορά δυναμικότητας χρίζει τα Τρίκαλα ως ξεκάθαρο φαβορί, αλλά το ίδιο ίσχυε και με τη Χαλκίδα και τελικά δεν επιβεβαιώθηκε στο χορτάρι.

Παράλληλα, η ύπαρξη απουσιών , του Κουτσιανικούλη λόγω τιμωρίας και του Γιόκε λόγω τραυματισμού, καθώς και κάποια άλλα μικροπροβλήματα καθιστούν πιο δύσκολο το εργο των κυανέρυθρων που θα πρέπει όπως και να έχει να κερδίσουν το Σάββατο.

Για να φτάσουμε ίσως στο πιο κομβικό έως τώρα παιχνίδι, μέχρι το επόμενο φυσικά, αυτό με τη Λευκίμμη στην Κέρκυρα, την Τετάρτη 21/12.

Η Λευκίμμη αποτελεί την έκπληξη έως τώρα στον 3ο όμιλο. Μία οργανωμένη ομάδα που έχει συλλέξει 11 βαθμούς και βρίσκεται πάνω από τον ΑΟ Τρίκαλα.

‘Ετσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα μιλάμε για ένα ντέρμπι, άσχετα αν η λέξη αυτή δεν ταιριάζει για αναμέτρηση του ιστορικού ΑΟ Τρίκαλα, απέναντι σε μία ομάδα με πολύ μικρότερη ιστορία.

Κόντρα στα όποια προβλήματα, κόντρα στο άγχος και στην πίεση που ειναι λογικό να υπάρχει στους ποδοσφαιριστές, επιβάλλεται να κάνουν το 2/2 για να κάνουμε όλοι καλά Χριστούγεννα.

Σε διαφορετική περίπτωση και αν η ψαλίδα από την κορυφή ανοίξει πάνω από τους 2 βαθμούς που βρίσκεται τώρα, θα μιλάμε για κάτι οδυνηρό, που ίσως να κάνει την κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη για τη συνέχεια.

Related posts

Ο ΑΟΤ BC συλλυπείται για το χαμό του Γιάννη Τίκου

Μαρίνα Κοντοτόλη: Σε εγκατάλειψη το πανεπιστημιακό δάσος Περτουλίου και τα γύρω χωριά. Κίνδυνος δασικών πυρκαγιών κι αλυσιδωτών προβλημάτων από την έλλειψη προστασίας.

Trikala Basket: Τα συλλυπητήρια για το χαμό του Γιάννη Τίκου