Τα δεδομένα της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης και η οργάνωση ενόψει Γ’ Εθνικής

Στον ΑΟ Τρίκαλα η διοίκηση του Ερασιτέχνη ορθώς πράττει και προσπαθεί να τηρεί στο έπακρο όσα προβλέπει το πρωτόκολλο για τη μεταβίβαση της ομάδας στον επόμενο ιδιοκτήτη και για το λόγο αυτό λόγω μη απαρτίας προκηρύχθηκε επαναληπτική γενική συνέλευση την επόμενη Τρίτη, όπου παράλληλα θα έχουμε την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου ή διοικούσας επιτροπής.

Από κει και πέρα όμως είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο και θα πρέπει άμεσα η νέα διοίκηση να προχωρήσει με τη μεταβίβαση της ομάδας στον ενδιαφερόμενο που θα εμφανιστεί στο χώρο της συγκέντρωσης ή έστω θα εκφράσει επίσημα με κάποιο τρόπο το ενδιαφέρον του.

Οπότε εάν εμφανιστεί κάποιος την Τρίτη μπορεί αυτομάτως από τη νέα διοίκηση να γίνει και η παραχώρηση του ΑΟ Τρίκαλα , προκειμένου να μη χαθεί χρόνος και να έχουμε τη νέα τάξη πραγμάτων.

Ωστόσο, τα πράγματα θα μπερδευτούν εάν μέχρι τότε υπάρξει διπλό επίσημο ενδιαφέρον και από το Νίκο Καγιούλη που μέσω εκπροσώπου του έχει μιλήσει ήδη με τον Ερασιτέχνη, αλλά και από τον Παναγιώτη Μαντζανά που θέλει να εμπλακεί με τον ΑΟ Τρίκαλα, αλλά για ευνόητους λόγους δεν πρόκειται να έρθει σε επαφή με τα μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να γίνει η επιλογή μεταξύ των δύο , με ψηφοφορία των μελών που θα βρεθούν στο χώρο της συγκέντρωσης.

‘Οπως και να έχει ο ΑΟΤ πρέπει άμεσα να…πάρει μπροστά και να ξεκινήσει μέχρι αρχές Ιουλίου ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Από 1η Ιουλίου ξεκινάει και η μεταγραφική περίοδος και κάποια παιδιά που αγωνίστηκαν φέτος στην ομάδα και έχουν θέση σε αυτή θα πρέπει άμεσα να κλείσουν, ειδάλλως θα αναγκαστούν να κοιτάξουν άλλες προτάσεις που προφανώς θα έχουν.

‘Οπως γίνεται κατανοητό η επόμενη εβδομάδα θα είναι η πιο καυτή για τον ΑΟ Τρίκαλα και είναι δεδομένο ότι θα βγουν σημαντικές ειδήσεις.

Related posts

Τσιαουσης: ” Ο ΑΟ Πετρωτου θα κατεβει κανονικα”

Δήμητρα/Απόλλων:Παγκόσμιο τουρνουά και πρωτιά για κλείσιμο για την ακαδημία μας!

Ολοκληρώθηκε η επιτυχημένη συνεργασία ΑΟ Σαραγίων-Τέο Λιούλιου