Tα δεδομένα μετά την επικοινωνία Αναστασίου-Μαντζανά

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς είναι κατά πως φαίνεται ο μοναδικός πλέον που ενδιαφέρεται επίσημα για τον ΑΟ Τρίκαλα και για το λόγο αυτό πριν λίγες ημέρες επικοινώνησε με τον ‘Ακη Αναστασίου, επικεφαλής της πενταμελούς επιτροπής.

Ο Μαντζανάς στην επικοινωνία αυτή επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ξεκαθαρίζοντας όμως ότι ο ίδιος ενδιαφέρεται να αποκτήσει εξ’ ολοκλήρου την ομάδα, δηλαδή την πρώτη ομάδα και τον Ερασιτέχνη.

Από πλευράς Αναστασίου ειπώθηκε ότι πλάνο της πενταμελούς επιτροπής είναι να προκύψει στις 9/7 μία διοίκηση του Ερασιτέχνη η οποία θα έχει την επιμέλεια του αθλητικού κέντρου και των τμημάτων υποδομής και από κει και πέρα ότι μπορεί ο Μαντζανάς να τρέξει την πρώτη ομάδα βάζοντας τα χρήματα που θέλει για τη Γ’ Εθνική, όντας ουσιαστικά συμπαίκτης τους στην όλη προσπάθεια.

Επιπροσθέτως από τον Αναστασίου τονίστηκε ότι μπορεί να υπογραφεί ένα χαρτί που θα αναφέρει ότι εάν η ομάδα βγει στη SL2 τότε αυτομάτως ως ΠΑΕ θα πάει στον Παναγιώτη Μαντζανά.

Ο τελευταίος φαίνεται ότι δε συμφωνεί με αυτό το μοντέλο διοίκησης, καθώς ο ίδιος επιθυμεί να αναλάβει όπως γράψαμε και πιο πάνω όλο το κομμάτι του ΑΟ Τρίκαλα, βάζοντας δικούς του ανθρώπους στη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Παράλληλα από το περιβάλλον Μαντζανά τονίζεται ότι ο ίδιος είχε τη διάθεση να επενδύσει αρκετά χρήματα με τους συνεργάτες του, προκειμένου η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στη Γ’ Εθνική και να παλέψει για την άνοδο.

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις το πιθανότερο είναι ο Μαντζανάς να αποσύρει το ενδιαφέρον του.

Ο ‘Ακης Αναστασίου από τη δική του πλευρά βλέποντας ότι δεν υπάρχει τίποτα νεότερο και από το Νίκο Καγιούλη, που φαίνεται ότι και εκείνος δεν είναι πλέον πολύ ζεστός να εμπλακεί, προφανώς θα επιδιώξει κάποια άλλη λύση ή ένα σχήμα αποτελούμενο από Τρικαλινούς επιχειρηματίες.

‘Ολα τα ενδεχόμενα πάντως παραμένουν ανοιχτά και ίσως στις 9/7 να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις.

‘Ιδωμεν…

Related posts

Δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα και το κύπελλο Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Τρικάλων

Αρχαιρεσίες στον Κεραυνό Ροπωτού

Ευχαριστήριο της Ακαδημίας Αίας Τρικάλων στον Δήμαρχο Nίκο Σακκά