Tα δεδομένα για Μπουκουβάλα και Μακεδονικό

Ρεπορτάζ της ιστοσελίδας metrosport.gr αναφέρει ότι ο Μιχάλης Μπουκουβάλας συμφώνησε με το Μακεδονικό και θα συνεχίσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τη SL2 , στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Ποια είναι όμως τα πραγματικά δεδομένα; Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore o ποδοσφαιριστής έχει δεχτεί όντως καλή πρόταση από το Μακεδονικό.

Ωστόσο, μέχρι και σήμερα το μεσημέρι δεν είχε συζητήσει καν με τους διοικούντες για το συγκεκριμένο θέμα , κάτι που προφανώς εάν δεν έχει γίνει ήδη θα συμβεί τα επόμενα 24ωρα.

Από την ώρα που ο Μπουκουβάλας θέλει να πάει στο Μακεδονικό και εφόσον και η πρόταση που του έχει γίνει είναι δελεαστική οικονομικά, σίγουρα ο ΑΟ Τρίκαλα, ούτε θέλει, ούτε μπορεί να του σταθεί εμπόδιο, γιατί δε γίνεται να έχεις στο ρόστερ σου έναν παίκτη, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί κάπου αλλού.

Οπότε, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και πιθανώς πριν την Πρωτοχρονιά θα υπάρξουν οι όποιες εξελίξεις.

Σίγουρα πάντως, αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Μπουκουβάλας δε φαίνεται να έχει συμφωνήσει ακόμη με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ σήμερα γυμνάστηκε κανονικά με τους κυανέρυθρους στη Σωτήρα.

Related posts

ΑΟΤ BC:Με δείπνο ολοκλήρωσαν τη φετινή χρονιά της μεγάλης ανόδου

Θανάσης Λιούτας: Επίσκεψη του Υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών στον Νομό Τρικάλων

O AΣ Μετέωρα καλεί τον κόσμο του στο σημερινό σημαντικό ματς με Ολυμπιακό Βόλου