Συνεχίζεται ο κατήφορος

Ο ΠΑΟΚ Β΄υπερασπίστηκε την έδρα του και νίκησε με 3-0 τον Α.Ο. Τρίκαλα και ανέβηκε στους 32 πόντους (7η θέση), με την Θεσσαλική ομάδα να πέφτει στους 20 πόντους (14η θέση).
Ο ΑΟ Τρίκαλα, ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να περάσει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και έτσι έφυγε με μία βαριά ήττα από τη Θεσσαλονίκη.
Οι κυανέρυθροι, μετρούν πλέον την Τρίτη σερί ήττα τους και είναι εμφανές ότι η κούραση έχει επηρεάσει για τα καλά τους ποδοσφαιριστές.
Το μικρό ρόστερ δε δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες που χρησιμοποιούνται συνεχώς, δύο φορές την εβδομάδα να πάρουν ανάσες και έτσι, όποτε υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική, τα πράγματα θα γίνονται εξαιρετικά δύσκολα.
Πλέον, στον ΑΟ Τρίκαλα στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε ένα ακόμη παιχνίδι-τελικό, με τον Πιερικό στην Κατερίνη, την ερχόμενη Κυριακή.
Οι “ασπρόμαυροι” ξεκίνησαν δυνατά στα πρώτα λεπτά και είχαν ευκαιρίες με το σουτ του Σαλαμούρα στο 5′ λεπτό και την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γρόσδη στο 13′ λεπτό, αλλά και με το πλασέ του Τζίμα λίγο έξω από την περιοχή στο 21′ λεπτό. Ο Τάχατος ανατράπηκε στο 32′ λεπτό και οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Τζίμας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 1-0 στο 32′ λεπτό. Στο 45+1′ λεπτό, ο Πανίδης μετά από ασίστ του Τζίμα, με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 2-0 και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Οι “ασπρόμαυροι” συνέχισαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Πανίδη με το πλασέ του στο 56′ λεπτό, με την μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 61′ λεπτό, ο Χατζηστραβός για τους γηπεδούχους, γύρισε και είδε εστία με το τελείωμα του, με τον τερματοφύλακα Περλέσι να μπλοκάρει. Ο ΠΑΟΚ Β’ διαχειρίστηκε το προβάδισμα του στα επόμενα λεπτά και με τον Γκορντετζιάνι, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα Περλιέσι στο 90+2′ λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 3-0.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης, Παναγιώτου, Τάχατος (63′ Καλουτσικίδης), Σαλαμούρας (46′ Χατζηστραβός), Μελετίδης (46′ Ουεντραόγκο), Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Τζίμας (76′ Σπυρίδης), Πανίδης (69′ Γκορντεζιάνι).
Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Σανδραβέλης (77′ Μανίσογλου), Νιάρος (65′ Μυλόπουλος), Ριζογιάννης, Ντιαλόσι, Γκοβίνας (65′ Ζησόπουλος), Πέλκας, Ιωαννίδης, Μπαξεβάνος (86′ Κλεμέντε), Ελευθεριάδης, Χειριτράντας (65′ Φουτσίνι).

Related posts

To σήκωσε μπροστά σε 50χιλιάδες οπαδούς του ο ΠΑΟΚ

Mπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Ισοπαλίες που βόλεψαν τα Μετέωρα στα σημερινά ματς

Απίστευτη κοσμοσυρροή κάθε Δευτέρα πρωί στο Ιχθυοπωλείο “Κλάντζος”(PICS)