Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Πανσερραικού

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Α.Ο Τρίκαλα ενόψει του Σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραικό και οι κυανέρυθροι γυμνάστηκαν την Τετάρτη και πάλι στο γήπεδο Ριζαριού.
Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα προσπαθήσει να προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές για το ματς αυτό, όπου στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών.
Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, μέρος του προγράμματος της χθεσινής προπόνησης έβγαλε ο Βασίλης Πέλκας, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιβάν Αουντίνο ενώ ο Μπαράτα ακολούθησε ασκήσεις ενδυνάμωσης στον αριστερό ώμο στον οποίο είχε υποβληθεί σε χειρουργείο.
Ο Μπαράτα, αλλά και ο τιμωρημένος Βασίλης Ευθυμίου που θα εκτίσει στο ματς του Σαββάτου θα είναι οι δύο απουσίες για τον ΑΟΤ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Related posts

ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ-ΠΟΡΤΑΪΚΟΣ: ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕ LIVE STREAMING ΑΠΟ ΤΟ TRIKALASCORE

Ακαδημία ΑΟ Τρίκαλα: Θα γεμίσουν “κυανέρυθρα” χρώματα το Σαββατοκύριακο τα γήπεδα(PICS)

Στην Καρίτσα για την πέμπτη σερί νίκη ο ΑΟ Τρίκαλα – Θέλει να παραμείνει στην κορυφή!