Συνάντηση Πλιάτσικα με V-Span στα παράλια της Λάρισας

Είναι γνωστή η αδυναμία του γνωστού Τρικαλινού επιχειρηματία Αντώνη Πλιάτσικα για τον Ολυμπιακό και δη για τον αρχηγό του, Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αποσύρθηκε πρόσφατα από την ενεργό δράση.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας το “Λαδοφάναρο” βρέθηκε στα παράλια της Λάρισας και δη στη Βελίκα, σε μπασκετικό στέκι της περιοχής και εκεί προς μεγάλη του έκπληξη εντόπισε το θρυλικό V-Span.

Ο Αντώνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει για το μπασκετικό του είδωλο, με το Σπανούλη να τονίζει ότι κάποια στιγμή θα περάσει από το “Λαδοφάναρο” το οποίο είναι ούτως ή άλλως πολύ γνωστό σε όλους τους μπασκετικούς της Θεσσαλίας.

Και πολύ πιθανό σύντομα και η δική του φανέλα να κοσμεί το μαγαζί.

Στην παρέα τους και ο Βασίλης Αγγελακόπουλος πρώην καλαθοσφαιριστής των Τρικάλων B.C στη χρονιά της μεγάλης ανόδου στην Α1′ κατηγορία και προσωπικός φίλος του Πλιάτσικα.

 

Related posts

Το Πασχαλινό Μήνυμα του Βουλευτή Τρικάλων Θανάση Λιούτα

Καγιούλης: “‘Εχω πλάνο τριετίας στον ΑΟ Τρίκαλα”- Προσέγγιση φιλάθλων σε Τρικαλινούς επιχειρηματίες

Το Πασχαλινό μήνυμα των Βετεράνων του ΑΟ Τρίκαλα