Συμφώνησαν για μεταγραφική ενίσχυση Μαντζανάς-Ερασιτέχνης

‘Αλλη μία συνάντηση ανάμεσα στον Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα και τον χρηματοδότη της ομάδας Παναγιώτη Μαντζανά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

Και σε αυτή τη συνάντηση διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων, με τον Μαντζανά να αναλύει το μεταγραφικό του πλάνο, τονίζοντας στα μέλη του Ερασιτέχνη ότι προτίθεται να φέρει 5-6 αξιόλογους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα βοηθήσουν την ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο.

Επίσης έγινε αναφορά ότι ο Καρανίκας είναι κλεισμένος και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στα Τρίκαλα να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας.

Από τον Ερασιτέχνη φαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία όσον αφορά τις προθέσεις Μαντζανά, αλλά και το να γίνει ότι χρειάζεται προκειμένου να επιτευχθεί ο υψηλός στόχος.

Επίσης, έγινε κουβέντα ότι οι μεταγραφές αναγκαστικά θα φέρουν και αποδεσμεύσεις, προκειμένου να ελαφρύνει το ρόστερ, αλλά και όσοι παίκτες δεν πρόσφεραν έως τώρα να αποχωρήσουν, μεταξύ των οποίων ίσως και κάποιοι με βαριά συμβόλαια.

Τέλος θα πρέπει ακόμη να τονιστεί ότι υπάρχει πλήρης συνέπεια από τις δύο πλευρές όσον αφορά τα χρήματα που συμφωνήθηκαν από την αρχή της χρονιάς να καταβάλλονται, κάτι που καθιστά αρμονική τη μεταξύ τους συνεργασία και είναι απαραίτητο για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Related posts

Δοκιμάστηκε στον Παναιτωλικό ο πορτιέρο Ντόντας της ΑΕΤ, επιχειρηματίας από Γερμανία αναλαμβάνει δύο προσθήκες από το πάνω ράφι

Με “όπλο” τον κόσμο την Κυριακή ο ΑΟΤ BC θέλει να πανηγυρίσει την άνοδο

Αύριο βράδυ το Diverso γιορτάζει 14 χρόνια ζωής με κορυφαία ραδιοφωνική παραγωγό και πολλές εκπλήξεις