Συγκλονίζει για τη μάχη με τον κορωνοιό ο Χασάν

Συγκινημένος ο επιθετικός του Ολυμπιακού, Αχμέντ Χασάν, έστειλε το μήνυμά του μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό καθώς επέστρεψε στη δράση.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αιγύπτιος επιθετικός του Ολυμπιακού στο instagram:
«Δυστυχώς ο κορωνοϊός είχε κάποιες επιπλοκές για την υγεία μου και δεν μπορούσα να προπονηθώ ή να γυμναστώ όλο αυτό το διάστημα. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος στη ζωή μου, που δεν μπορούσα να κάνω ό,τι αγαπώ περισσότερο, αλλά πάντα πιστεύω πως όταν αντιμετωπίζεις εμπόδια δεν έρχονται στο δρόμο σου για να σε καταστρέψουν.
Έρχονται για να σου δώσουν ώθηση, να σε βελτιώσουν και να σε κάνουν πιο δυνατό. Κάθε φορά βάζω πρόκληση στον εαυτό μου να επιστρέψω πιο δυνατός. Σας γράφω αυτά τα λόγια με δάκρυα στα μάτια και είμαι ευγνώμων που επέστρεψα. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα συμπαράστασης».

Related posts

Ο Χρυσόστομος Ευσταθίου πανηγύρισε το “διπλό” του Παναθηναϊκού στο μακρινό Μάλμε

Στο ΑEL FC Arena για το ΑΕΛ-Ολυμπιακός ο Τρικαλινός επιχειρηματίας Δημήτρης Χαντούμης

Επιτυχημένο Camp της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο αθλητικό κέντρο της Σωτήρας(PICS)