Συγκλονιστικός Σάκης Καραμάνος:Κατέλαβε το αργυρό μετάλλιο στο Μεσογειακό πρωτάθλημα-Προετοιμάστηκε άρτια στο Arena Gym(PICS)

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Τρικαλινός αστυνομικός και Body Builder Σάκης Καραμάνος, προσθέτοντας ακόμη μία σημαντική διάκριση στο ενεργητικό του.

Στα πλαίσια του Μεσογειακού πρωταθλήματος Βοdy Buliding IFBB που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13-11 στη Μάλτα κατάφερε να κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στα -95 κιλά, αλλά και στην κατηγορία masters +40.

Πρόκειται για μία ακόμη δικαίωση των κόπων και των σκληρών προσπαθειών που κατέβαλλε όλο το προηγούμενο διάστημα ο Σάκης Καραμάνος, προκειμένου να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο και τα καλύτερα έπονται για εκείνον.

Ο Τρικαλινός Body Builder προπονήθηκε άρτια όλο αυτό τον καιρό στο Arena Gym που διαθέτει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τις ανάγκες ενός αθλητή τόσο υψηλών προδιαγραφών, υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου του γυμναστηρίου και καλού φίλου του Δημήτρη Χαντούμη, που κυριολεκτικά έκανε ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου ο Σάκης και να βρεθεί στη Μάλτα, αλλά και να διακριθεί.

Ο Σάκης Καραμάνος αφού αποφορτιστεί και ξεκουραστεί από την προετοιμασία του για την εν λόγω διοργάνωση θα κοιτάξει τη συνέχεια και τις επόμενες προκλήσεις που ακολουθούν τους προσεχείς μήνες.

Related posts

ΚΔΑΠ Μάθηση: Εδώ όπου η μάθηση και η δημιουργική απασχόληση συνυπάρχουν αρμονικά

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων ΕΣΠΑ συναντήθηκε η Χρύσα Ντιντή

Σε περισσότερους από 145.000 νέους 18 και 19 ετών το Youth Pass 2024