Συγκίνηση στο Λαδοφάναρο: Ο Kelsey Barlow μπροστά στη φανέλα που φόρεσε στα Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Αμερικάνος καλαθοσφαιριστής Kelsey Barlow, o oποίος πριν μερικά χρόνια αγωνίστηκε και με τα Trikala BC στη Basket League.

O Barlow που έκανε πολλούς φίλους στην πόλη, ήρθε ξανά σε γνώριμα λημέρια και κυρίως για να δει τον κολλητό του Αντώνη Πλιάτσικα.

Ο Αμερικάνος καλαθοσφαιριστής στα πλαίσια της περιήγησής του στα Τρίκαλα δε θα μπορούσε να μην περάσει και από το ταβερνείο το Λαδοφάναρο όπου εκτυλίχτηκαν συγκινητικές στιγμές καθώς βρέθηκε μπροστά στη φανέλα που είχε δώσει κάποτε στον Αντώνη Πλιάτσικα και φωτογραφήθηκε εκεί.

Παρά τη φημολογία ότι ο Βarlow ενδέχεται να επιστρέφει στην πόλη, αυτή τη φορά με τα χρώματα των Trikala Basket, κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται, καθώς φαίνεται ότι ήρθε μόνο για διακοπές και να συναντήσει καλούς φίλους.

Related posts

Junior Toys: Ο “παράδεισος” των παιδιών και αυτά τα Χριστούγεννα με εκατοντάδες παιχνίδια(PICS)

Αυτός θα το πήγαινε μέχρι τέλους και κόντρα σε όλα…

Ο φετινή, μεγάλη επένδυση Καγιούλη, δε συνάδει με τη βαθμολογική θέση του ΑΟ Τρίκαλα