Στόχος ο Διγενής να επιστρέψει άμεσα εκεί που πρέπει

Η φετινή αγωνιστική σεζόν ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες για το Διγενή Νεοχωρίου.

‘Εγινε από όλους μία αξιοπρεπης και τίμια προσπάθεια, ωστόσο, δεν επετεύχθη ο στόχος που ήταν η παραμονή στην κατηγορία.

Ωστόσο, η φετινή χρονιά σίγουρα για τα μέλη της διοίκησης που τράβηξαν μπροστά αποτέλεσε ένα “σχολείο” μέσα από το οποίο σίγουρα έγιναν πιο σοφοί, ως προς το πως θα κινηθούν την επόμενη σεζόν.

Στο “Μπάμπης Παπαχατζής” για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Πετριτή το παρόν έδωσε ο πρόεδρος του σωματείου Δήμος Παπαδημητρίου, άρτι αφιχθείς από Γερμανία για τις ημέρες του Πάσχα που είδε την αναμέτρηση παρέα με τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη Ζιώγκο.

Είναι σίγουρο ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η δρομολόγηση εξελίξεων για την επόμενη αγωνιστική σεζόν που θα είναι ραγδαίες και εννοείται ότι στόχο των διοικούντων αποτελεί η ομάδα να είναι περαστική από το τοπικό και άμεσα να επανέλθει εκεί όπου πρέπει, στη Γ’ Εθνική.

Related posts

Μόνο νίκη κόντρα στον Εορδαϊκο θέλει σήμερα για να ελπίζει ο Διγενής Νεοχωρίου

Στα Τρίκαλα με την κούπα του πρωταθλητή η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΚ

Ο “Μουφ” έφερε στα “Μεζεδοκαμώματα” την Τρικαλινή παίκτρια της ΑΕΚ Στεφανία Στεργιούλη