Στο…σκαμνί η Νίκη Βόλου για τα επεισόδια στα Τρίκαλα

Σε απολογία κλήθηκε η ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Η βολιώτικη ομάδα θα καθίσει στο… σκαμνί ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων της ΕΠΟ για τα επεισόδια που ξέσπασαν κατά την είσοδο των φιλάθλων στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων πριν από την έναρξη του αγώνα με τον ΑΟΤ για την 5η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι μερίδα οπαδών της Νίκης ενεπλάκη σε επεισόδιο με αστυνομικούς, που φυλούσαν το πέταλο του σταδίου, το οποίο όμως δεν πήρε σε μεγάλη έκταση. Η παρέμβαση από τη μια μεριά των ανδρών των ΜΑΤ και από την άλλη των ψυχραιμότερων φιλάθλων εκτόνωσε γρήγορα την κατάσταση, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί κανονικά.

Παρόλα αυτά η ΠΑΕ Νίκη κινδυνεύει με πρόστιμο. Μάλιστα αν βρεθεί υπότροπη στο μέλλον, τότε θα απειληθεί ακόμη και με τιμωρία της έδρας της.

Πηγη: e-thessalia

Related posts

Για δικαίωση κάνουν λόγο στον Παναργειακό και αναμένουν να παίξουν ξανά στη SL2

“Δίχτυα” του ΑΟ Τρίκαλα στην Κ19 του Παναργειακού

Συνεχίζει και ο έτερος Τρικαλινός Βαγγέλης Ανδρέου στην Αναγέννηση Καρδίτσας